Bastubadsmöjlighet i Strandbastun från och med 16.1.2023

Strandbastun kan bokas för bastubad från och med 16.1.2023 i enlighet med delegationens önskan. Bastuns hyrespriser har höjts på grund av stigande kostnader. Tidigare gjorda bokningar kan annulleras utan avgift.
Rantasauna and hot tub covered in snow in winter sun.

AUS meddelade 16.12.2022 att de stänger hyreslokalernas bastur 1.1.-31.3.2023 på grund av energispar- och kostnadsorsaker men utreder möjligheten att ha en bastulokal i bastubruk på begäran av delegationen.

Efter utredningen har AUS beslutat att öppna Strandbastun för bastubruk från och med 16.1.2023. På grund av stigande kostnader var AUS tvungen att höja hyrespriser.

  • Strandbastuns stora sidans pris för AUS medlemmar är fram till den 15 januari 300 €. Det nya priset från och med den 16.1.2023 är 400 €.
  • Den lilla sidans pris för AUS medlemmar är fram till den 15 januari 100 €, och det nya priset fr.o.m. den 16 januari 150 €.
  • Baljan är ur bruk tills vidare. Baljabokningar behöver inte annulleras eller betalas för.

Strandbastuns höjda priser gäller alla bokare. Bokningar som gjorts under de tidigare priserna kan vid behov annulleras avgiftsfritt på TILA-systemet 14 dagar före bokningstidpunkten eller genom att kontakta AUS medlemsservice [email protected] senast 7 dagar före bokningstidpunkten.

Man kan också använda andra bastulokaler, men utan bastu. Läs mer i föregående anslag.

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat

Read more news

vanha kuva teekkareista reklaamikulkueessa kylttien kanssa
Ajankohtaista, Blog Publicerat:

Tempaus, att tygla gemenskap för påverkansarbete

I höst anordnar studentkåren, efter en paus på flera år, ett Tempaus-projekt vid Aalto-universitetet. Spår av allas händer-Tempaus arrangeras på Bisterskäggige ingenjörens hundraårsjubileum. Juuso Määttä dyker i sin text ner i Tempaus historia.
Joona Lipponen melko totisena
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot Publicerat:

Regeringens nedskärningar leder till att studentbostäder inte byggs

Vi är chockerade över den senaste tidens nedskärningar från Finlands regering, som sätter byggandet av studentboende och studentbostäder på spel. Regeringen skärde i sina ramförhandlingar nästan helt ner på investeringsunderhållet för specialgrupper som tilldelas byggandet av studentbostäder, vilket gör det mycket osäkert att påbörja redan planerade bostadsprojekt i huvudstadsregionen och försvårar bostadssituationen för studenterna samt bostadsverksamheten för Aalto-universitetets studentkår (AUS).
helsinki kiinteistö
Ajankohtaista, Pressmeddelande Publicerat:

Förändringar av garantiavgifterna till hösten

Ändringen träder i kraft hösten 2024. Vi återkommer med mer information om detta närmare tidpunkten.
Mante smiling with an EU flag
Ajankohtaista, Blog Publicerat:

Varför röstar jag i EU-valet?

Aalto-universitetets studentkårs styrelseviceordförande Mantė Žygelytė skrev en bloggtext om varför hon kommer att rösta i europarlamentvalet.