Romupyöräkeräys

Otaniemen romupyöräkeräys on täällä taas! Tällä kertaa suurempana kuin koskaan. Tänä vuonna hylättyjä pyöriä kerätään Otaniemen alueella AYY:n ja HOASin kiinteistöjen lisäksi myös ACRE:n kiinteistöistä.

Otaniemessä pyöräilyn osuus on maan suurimpia, joten luonnollisesti pyöriäkin on alueella paljon. Suuren asukasvaihtuvuuden vuoksi osa pyöristä jää jälkeen, jolloin ne vievät säilytystilaa käytössä olevilta pyöriltä. Siispä näitä hylättyjä ajokkeja on aina välillä syytä kerätä pois lojumasta.

Kaikki pyörät tullaan merkitsemään värikkäillä rannekkeilla 6.-8.4. välisenä aikana. Kaikki pyörät, joista ranneketta ei ole poistettu, tullaan keräämään toukokuun aikana. Poista ranneke siis omasta pyörästäsi mitä pikimmiten! Muistutathan tästä myös kavereitasi ja kämppiksiäsi, jotka eivät itse ole paikalla poistamassa ranneketta pyörästään, esim. vaihdossa olon vuoksi.

Kerätyt ja hyväkuntoiset pyörät tullaan myymään syyskuussa. Tuolloin sinulla on mahdollisuus ostaa itsellesi käyttöpyörä edulliseen hintaan.

Romupyöräkeräys on AYY:n Kampusjaoston, OtaHoasin ja ACRE:n yhteistyötalkoo Otaniemen pyöräkellarien ja -telineiden siistimiseksi. Kysymykset ja tiedustelut keräyksestä voi osoittaa Kampusjaostolle osoitteeseen kampusjaosto@list.ayy.fi.

Hoasin kohteisiin liittyvät tarkemmat kysymykset voi osoittaa Teekkarikylän Hoasin kohteiden yhteiselle asukastoimikunnalle OtaHoasille osoitteeseen hoas@list.ayy.fi.

Aalto-yliopiston kohteisiin liittyvät tarkemmat kysymykset voi osoittaa ACRE:n kiinteistöassistentille Tuomo Uusitalolle osoitteeseen tuomo.uusitalo@aalto.fi.

Romupyöräkeräys Facebookissa