Siviilipalvelus

Ylioppilaskunta toimii siviilipalveluslain (1446/2007) mukaisena siviilipalveluspaikkana.

Tällä hetkellä ylioppilaskunta tarjoaa kerrallaan kolmea (3) työpalvelutehtävää: kiinteistöapulainen, graafinen suunnittelija (AD), IT-tukihenkilö.

Aloitusajat kuhunkin tehtävään löytyvät siviilipalveluskeskuksen paikkahakemistosta: http://paikat.sivarikeskus.fi/. Ylioppilaskunta ei valitettavasti pysty ottamaan uutta siviilipalvelusvelvollista merkittävästi aiemmin kuin edeltävän velvollisen työpalvelus päättyy. Tällä hetkellä haemme kiinteistöapulaista, joka voisi aloittaa tehtävässää mahdollisimman pian.

Arvostamme luovuutta, tarkkuutta ja yhteistyökykyä. AYY tarjoaa siviilipalvelusmiehelle viihtyisän työympäristön Espoon Otaniemessä, veikeät ja mukavat työkaverit, asunnon työpaikan läheisyydestä sekä muut lakisääteiset etuisuudet.

Mikäli olet kiinnostunut ylioppilaskunnasta siviilipalveluspaikkana, ota yhteyttä ylioppilaskunnan pääsihteeriin (paasihteeri(at)ayy.fi / 050 520 9415).

Kiinteistöapulainen

Kiinteistöapulaisen tehtävänä on huolehtia ylioppilaskunnan järjestötilojen ja asuinkohteiden kunnossapidosta ja kehityksestä yhdessä järjestö- ja asuntosektoreiden sekä rakennusmestarin kanssa.

Työnkuvaan kuuluvat vuokrattavien tilojen ja Teekkarikylän asuinkohteiden kunnon ja varusteiden tarkastaminen, sekä näihin liittyvät pienet korjaustyöt. Kiinteistöapulaisen työhön sisältyy ajoittain toimistotöitä ja juoksevien asioiden hoitoa ylioppilaskunnan toimistolla. Hakijalta toivotaan kokemusta rakennusalalta sekä kunnossapidosta. Vähintäänkin B-ajokortti on välttämätön. Lyhyesti sanottuna haemme talonmiestä vastaavaa henkilöä.

Graafinen suunnittelija / AD

Graafisen suunnittelijan tehtäviin kuuluvat AYY:n julkaisujen ja sähköisen materiaalin suunnittelu ja taittaminen sekä graafisen ilmeen kehittämiseen osallistuminen. Käytännössä kyseessä ovat erilaiset julisteet, käyntikortit ja esitteet sekä suurempina haasteina ylioppilaskunnan kalenteri sekä AYY:n vuosikertomus. Työympäristönä Adobe CS.

IT-tukihenkilö

IT-tukihenkilö vastaa ylioppilaskunnan IT-laitteiden ylläpidosta ja asennuksesta sekä käyttäjille annettavasta käytön tuesta ja osallistuu yhdessä IT-asiantuntijan kanssa IT-ympäristön suunnitteluun.

Hakijalta toivotaan seuraavien aihepiirien tuntemusta: Windows 7 -työasemat, Windows-lähiverkko, Microsoft Office, Linux-ylläpito (esim. sähköpostilistat, LAMP). Palveluhenkisyys ja stressinsietokyky helpottavat työntekoa oleellisesti.