Siviilipalvelus

Ylioppilaskunta toimii siviilipalveluslain (1446/2007) mukaisena siviilipalveluspaikkana.

Tällä hetkellä ylioppilaskunta tarjoaa kerrallaan kahta (2) työpalvelutehtävää: graafinen suunnittelija (AD) ja IT-tukihenkilö.

Aloitusajat kuhunkin tehtävään löytyvät siviilipalveluskeskuksen paikkahakemistosta. Ylioppilaskunta ei valitettavasti pysty ottamaan uutta siviilipalvelusvelvollista merkittävästi aiemmin kuin edeltävän velvollisen työpalvelus päättyy.

Arvostamme luovuutta, tarkkuutta ja yhteistyökykyä. AYY tarjoaa siviilipalvelusmiehelle viihtyisän työympäristön Espoon Otaniemessä, veikeät ja mukavat työkaverit, asunnon työpaikan läheisyydestä sekä muut lakisääteiset etuisuudet.

Mikäli olet kiinnostunut ylioppilaskunnasta siviilipalveluspaikkana, ota yhteyttä ylioppilaskunnan pääsihteeriin (paasihteeri(at)ayy.fi / 050 520 9415).

Graafinen suunnittelija / AD

Graafisen suunnittelijan tehtäviin kuuluvat AYY:n julkaisujen ja sähköisen materiaalin suunnittelu ja taittaminen sekä graafisen ilmeen kehittämiseen osallistuminen. Käytännössä kyseessä ovat erilaiset julisteet, käyntikortit ja esitteet sekä suurempina haasteina ylioppilaskunnan kalenteri sekä AYY:n vuosikertomus. Työympäristönä Adobe CS.

IT-tukihenkilö

IT-tukihenkilö vastaa ylioppilaskunnan IT-laitteiden ylläpidosta ja asennuksesta sekä käyttäjille annettavasta käytön tuesta ja osallistuu yhdessä IT-asiantuntijan kanssa IT-ympäristön suunnitteluun.

Hakijalta toivotaan seuraavien aihepiirien tuntemusta: Windows 7 -työasemat, Windows-lähiverkko, Microsoft Office, Linux-ylläpito (esim. sähköpostilistat, LAMP). Palveluhenkisyys ja stressinsietokyky helpottavat työntekoa oleellisesti.