Ruotsin kääntäjä

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on lähes 15 000 opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. Yhteensä AYY työllistää noin 50 henkeä ja sen piirissä toimii kymmeniä vapaaehtoisia ja järjestöjä. AYY on ylioppilaskuntakentällä nuori ja innovatiivinen toimija, jossa pääsee toteuttamaan omia ideoita ja luomaan uutta. Työympäristönä AYY on nuorekas ja erittäin joustava. 

Haemme nyt joukkoomme ruotsin kääntäjää

Tule mukaan tekemään maailman parasta opiskelijan elämää!

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta hakee palvelukseensa ruotsin kääntäjää vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen siten, että viikoittainen keskimääräinen työaika on sopimuksen mukaan 15-20 tuntia viikossa.

Tehtävät koostuvat vaihtelevista ylioppilaskunnan toimialaan liittyvistä käännöstöistä pääasiassa suomesta ruotsiksi: mm. tiedotus- ja ajankohtaismateriaalin, erilaisten oppaiden, esitteiden, kutsujen, ohjelmien yms. painotuotteiden sekä sääntöjen ja muiden dokumenttien käännöksistä. Kääntäjä vastaa myös ylioppilaskunnan verkkosivujen ruotsinkielisestä päivittämisestä.

Tarjoamme sisällöltään hyvin monipuolisia ja kooltaan vaihtelevia käännöstöitä kiinnostavien ajankohtaisten aiheiden parissa. Ajoittain käännöksiä tarvitaan melko lyhyelläkin varoitusajalla. Työajat on normaalisti mahdollista järjestää erittäin joustavasti kääntäjän omien muiden aikataulujen mukaan. Lähtökohtaisesti emme tarjoa kääntäjälle työtiloja, mutta tarvittaessa kääntäjän omista tarpeista riippuen asiasta voidaan sopia toisinkin.

Edellytämme hakijalta kokemusta käännöstöistä sekä erinomaista kirjallista ilmaisutaitoa suomeksi ja ruotsiksi. Ylioppilaskunta- ja järjestötoiminnan sekä yliopistomaailman ja vastaavien käsitteistöjen tuntemus sekä kyky kääntää myös englannista ruotsiksi ja ruotsista suomeksi luetaan hakijalle eduksi.

Työn ja aikataulujen joustavuuden vuoksi tehtävä soveltuu hyvin myös opinnoissaan pitkälle edenneelle opiskelijalle.

Tehtävästä maksetaan ylioppilaskuntien työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Lisäksi tarjoamme työterveyshuollon ja muita ylioppilaskuntatyöhön kuuluvia etuja.

Hakijoita pyydetään toimittamaan hakemuksensa mukana käännöksen mielipidekirjoituksesta, joka löytyy seuraavasta verkko-osoitteesta: https://lomake.ayy.fi/hallinto/kaannostehtava/

Hakemukset ansioluetteloineen sekä yllä mainittu käännös pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteseen rekrytointi(a)ayy.fi to 3.1.2019 klo 12.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat
pääsihteeri Niko Ferm, p. 050 520 9415, niko.ferm(a)ayy.fi sekä
vaikuttamisen ja viestinnän päällikkö Heikki Isotalo, p. 040 575 9092, heikki.isotalo(a)ayy.fi