Kiinteistöassistentti

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on lähes 15 000 opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. Yhteensä AYY työllistää noin 50 henkeä ja sen piirissä toimii kymmeniä vapaaehtoisia ja järjestöjä. AYY on ylioppilaskuntakentällä nuori ja innovatiivinen toimija, jossa pääsee toteuttamaan omia ideoita ja luomaan uutta. Työympäristönä AYY on nuorekas ja erittäin joustava. Kohtuuhintaisten opiskelija-asuntojen tarjoaminen opiskelupaikan läheltä on AYY:n keskeinen jäsenpalvelu. AYY:llä on noin 2500 asuntoa, joita vuokrataan AYY:n jäsenille. Espoon Otaniemessä sijaitseva AYY:n kiinteistötiimi palvelee jäseniä sekä asumiseen että erilaisten tilojen vuokraamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Haemme nyt joukkoomme kiinteistöassistenttia

Ylioppilaskunnalla on merkittävä asuntokanta, jonka ylläpitoon tarvitaan lisäresurssi. Kiinteistöassistenttina avustat kiinteistötiimiä, joka vastaa asuntojen rakennuttamisesta, ylläpidosta ja kiinteistöihin liittyvästä asiakaspalvelusta. Tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu (sähköisesti, puhelimitse ja henkilökohtaisesti), vakuusmaksuihin liittyvät tarkastukset, asukastiedottaminen ja muu kiinteistötiimin tukeminen. Kiinteistöassistentti toimii talousjohtajan alaisuudessa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, myönteistä suhtautumista kehittämiseen ja tiimityöskentelyyn, ajoittaista joustavuutta työajoissa, MS Officen ohjelmien hallintaa sekä sujuvaa suomen ja englannin kielten suullista ja kirjallista osaamista. Kiinteistöalan kokemus sekä sujuva ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen ovat tehtävässä menestymisessä eduksi.

Työsuhde on osa-aikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Viikkotyöaika on keskimäärin 15 h, mutta siitä sovitaan tarkemmin valittavan henkilön kanssa tilanteen mukaan. Tuntimäärän ansiosta työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle.

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus määräytyy ylioppilaskuntia sitovan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävään valittavalla on mahdollisuus hakea asumaan ylioppilaskunnan hallinnassa oleviin asuntoihin. AYY:n keskustoimisto sijaitsee Otaniemessä, Espoossa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan 18.10.2018 klo 12.00 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)ayy.fi. Hakemukset kuitataan vastaanotetuiksi. Haastattelut pyritään järjestämään viikolla 43 ja valinnasta ilmoitetaan mahdollisimman pian tämän jälkeen.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Reija Väätäinen, reija.vaatainen(at)ayy.fi tai puh. 040 709 5900.

Tutustu toimintaamme osoitteessa www.ayy.fi.