Järjestöasiantuntija

Haemme osaavaan ja iloiseen joukkoomme järjestöasiantuntijaa!

AYY hakee joukkoonsa yhteisötoiminnan kehittämisestä innostuvaa järjestöasiantuntijaa! Työsuhde on määräaikainen opintovapaan sijaisuus ajalle 12.8.2019 – 29.2.2020 tai sopimuksen mukaan. Järjestöasiantuntija on osa AYY:n asiantuntijoiden joukkoa, jotka työskentelevät laajasti edunvalvonnan, vaikuttamisen ja viestinnän tehtävissä. Järjestöasiantuntija vastaa AYY:n alla toimivien yhdistysten tukemisesta, Aalto-yhteisön kehittämisestä sekä uusien opiskelijoiden vastaanotosta. Lisäksi järjestöasiantuntijalla on suuri rooli alumnitoiminnan kehittämisessä.

Toivomme, että asiantuntija tuo mukanaan laajaa näkemystä opiskelijayhteisöjen kehittämisestä ja innostunutta otetta kouluttamiseen. Asiantuntijatyö vaatii itsenäistä työotetta, innostuneisuutta ja oma-aloitteisuutta sekä päätösten tehokasta toimeenpanoa. Kaikki asiantuntijamme myös viestivät omista vastuualueistaan. Tehtävästä maksetaan ylioppilaskuntien työehtosopimuksen vaativuusryhmä III:n mukaista palkkaa (peruspalkka 2170 €).

Asiantuntijan tehtäviin kuuluu mm.
– Järjestöjen toiminnan tukeminen ja neuvonta esimerkiksi sääntöasioissa
– Yhteisöviestintä yhdistyksille
– Yhdistysrekisterin hallinta ja ylläpito
– Toiminta-avustusten jakamisesta huolehtiminen
– Uusien opiskelijoiden ja tutorien koulutukseen liittyvä valmistelutyö
– Ylioppilaskunnan alumnitoiminnan käynnistäminen
– Aalto-yhteisön kehittäminen

Järjestöasiantuntijalta edellytetään
– Soveltuvia korkeakouluopintoja
– Taitoa sopeutua muuttuviin tilanteisiin
– Kykyä hahmottaa laajoja asiakokonaisuuksia ja omaksua uusia asioita
– Erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
– MS Office:n ohjelmien hallintaa ja kykyä omaksua uusien tietojärjestelmien käyttö
– Ajoittaista joustavuutta työajoissa
– Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Eduksi katsotaan
– Monipuolinen ylioppilaskunta- tai järjestökokemus
– Yhdistystoimintaa sääntelevän lainsäädännön tuntemus
– Sujuva ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen
– Aalto-yhteisön tai muiden opiskelijajärjestöjen tuntemus
– Kokemus vapaaehtoistoiminnasta

Tarjoamme
– Määräaikaisen (29.2.2020 asti) ja kokoaikaisen työsuhteen (viikkotyöaika 37,5 h)
– Monipuolisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset toteuttamaan omia ideoitasi ja kehittämään osaamistasi
– Osaavan tiimin tuen nuorekkaassa ja innostuneessa työyhteisössä
– Loistavat työsuhde-edut
– Toimivat työskentelypuitteet Otaniemessä, hyvien kulkuyhteyksien ja Länsimetron varrella
– Mahdollisuuden hakea asumaan ylioppilaskunnan hallinnassa oleviin asuntoihin Espoossa ja Helsingissä

Onko jotain, mitä haluaisit tietää järjestöasiantuntijan työhön tai AYY:hyn liittyen? Toiminnanjohtaja Elina Nieminen antaa mielellään lisätietoja tehtävästä ja organisaatiostamme, elina.nieminen(at)ayy.fi tai puh. 050 520 9415 (10.6. klo 12-14).

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan pe 14.6.2019 klo 12.00 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)ayy.fi. Toivomme, että kerrot hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi ja liität mukaan ansioluettelosi. Hakemukset kuitataan vastaanotetuiksi. Haastattelut järjestetään viikolla 25 ja valinnasta ilmoitetaan mahdollisimman haastatteluiden tämän jälkeen.

Tutustu toimintaamme osoitteessa www.ayy.fi. AYY korostaa toiminnassaan yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita.

AYY noudattaa hakijan henkilötietojen käsittelyssä asiaa koskevaa soveltuvaa lainsäädäntöä ja hyvää tietojenkäsittelytapaa. Kaikkia antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Hakijoiden henkilötiedot ovat vain rekrytointiin osallistuvien nimettyjen henkilöiden käytössä ja tietoja käytetään ainoastaan rekrytointitarkoituksiin. Rekrytointia koskevan tietosuojaselosteemme löydät täältä.

Aalto‐yliopiston ylioppilaskuntaan (AYY) kuuluu noin 14 000 opiskelijajäsentä. AYY:n palveluksessa on yli 40 vakinaista työntekijää sekä noin sata vapaaehtoista toimijaa. AYY:n piirissä toimii noin 200 yhdistystä. Ylioppilaskunnan toiminnan painopisteitä ovat vaikuttaminen, yhteisötoiminta ja palvelutoiminta. Lisäksi ylioppilaskunta tarjoaa omistamissaan asunnoissa kodin yli 3 000 jäsenelleen. AYY:ssa on tutkitusti poikkeuksellisen hyvä työilmapiiri ja työtyytyväisyys, ja sen ylläpitäminen on meille kunnia-asia.