Strandbastun

Lokal

Strandbastun dvs. Rantsu har teknologerna byggt och finansierat genom talkoarbete. I Rantsu finns en stor och en liten sida som kan bokas antingen separat eller tillsammans.

Den stora sidan lämpar sig bra för storskaliga bastukvällar eller till exempel sitsar. På lilla sidan kan man bada bastu med ett lite mindre gäng.

Framför Strandbastuns terrass finns en stor grill. Vid stranden finns en brygga men vattnet är mycket grunt!  Strandbastun finns bakom Bistervägen 7.

En noggrann lista över lösören hittar du på utrymmets granskningslista.

3D Showcase

Stora sidan

På stora sidan finns bord och stolar för ca 40 personer. Framför fönstren finns soffor. I lokalen finns även en öppen spis. I köket finns spis, ugn, mikro, diskmaskin, kaffekokare och kylrum för drycker.

Lilla sidan

På lilla sidan finns en öppen spis samt soffor och bord. I miniköket finns kylskåp och spis. I lokalen ryms ca 10 personer.

Bastur

I bastun på den stora sidan finns en elektrisk bastuugn som värms upp automatiskt. I bastun ryms ca 30 personer.

På lilla sidan finns en vedeldad bastu som man själv får värma upp. Kom ihåg att ta med tändstickor! I bastun ryms ca 10 personer.

Balja

Det finns en balja med Strandbastun. Användning av baljan förutsätter hyrning av någondera sidan. Användning av egna baljar är förbjuden. Brott av förbjudet ledar till sanktion av 100 €.

Läs regler för baljas användning här!

Användningstid

Strandbastuns användningstid är 14-07. Bastun på den stora sidan är varm kl. 19-03.

Hyra

För mer information se prislistan.

Planritning

Läs också: Användningsregler för studentkårens hyreslokaler