Gästrum

Lokal

AUS har tre gästlokaler. I gästrummet i övre våningen ryms cirka 20 personer, i det stora gästrummet 18 personer och i det lilla gästrummet 6 personer. Gästerna bör ha med sig egna lakan. Gästlokalerna finns på adressen Otsvängen 20. Ingång från husets innergård.

En noggrann lista över lösören hittar du på lokalens granskningslista.

Gästrummet i övre våningen

Gästrummet i övre våningen ligger ovanför OK20:s lilla sida. I lokalen sinns två stora våningssängar som bekvämt rymmer 4 personer liggande bredvid varandra, dvs. sammanlagt 16 personer.  Om närhet inte är ett problem ryms åtminstone 24 personer i sängarna. I övre våningen finns även ett enkelt kök med kylskåp, mikro, tallrikar och bestick. Vattenkran finns inte i köket. I lokalen finns även ett kombinerat utrymme med dusch och WC.

Gästrummet i övre våningen
Gästrummet i övre våningen / köket
Gästrummet i övre våningen / köket

Det stora och lilla gästrummet

Det stora och lilla gästrummet finns i husets källarvåning. I det stora gästrummet finns 9 och i det lilla gästrummet 3 smala våningssängar. Dessutom finns dynor och täcken.

De gästrum som finns i nedre våningen har ett gemensamt kök med diskbänk, kylskåp, mikro, kaffekokare, vattenkokare, tallrikar och bestick. Från köket finns även ingång till det kombinerade utrymmet med dusch och WC.

Det stora gästrummet
Det lilla gästrummet

Användningstid

Användningstid är: kl. 14:00 – 12:00. Man bör absolut lämna lokalen senast kl. 12 dagen efter bokningen. Det är tystnad i huset kl. 23-07 på vardagar och 00-09 under veckoslutet.

Hyra

För mer information se prislistan.

Planritning

Läs också: Användningsregler för studentkårens hyreslokaler