Studentcentrumet-infoseminarium

Mordor, A Grid

Otakaari 5

Espoo
25.3.2019 16:15—18:00

Studentcentrumet är ett samprojekt mellan Aalto-universitetets studentkår (AUS), Aalto-universitetets ekonomistuderande (KY) och Teknologföreningen (TF) för att bygga ett gemensamt hus för studenterna på en central plats på Otnäs campus, invid metroingången och mittemot Harald Herlin-lärcentret.

Vad innebär det här i praktiken? AUS, KY och TF besvarar frågan på infoseminariet! På tillställningen får du höra hur projektet har kommit igång, i vilket skede det är nu och vad som kommer att hända.

Infoseminariet hålls i Mordor i A Grid (Otsvängen 5) på måndag 25.3 kl. 16.15. Seminariet kommer även att streamas för att hela medlemskåren ska ha tillgång och kan även ses efteråt inspelat. Infoseminariet kommer att hållas på engelska, men frågor kan även ställas på andra språk.

I slutet av infosessionen kan man ställa frågor men de kan även ställas på förhand med en blankett. På så sätt kan vi förbereda oss på att berätta det som medlemskåren vill veta om studentcentrumet. Blankett för frågor finns här: https://goo.gl/forms/aQZHGFNgIA1KXaXK2 Du skickar väl dina frågor före 20.3.

AYY & KY & TF