Franks digitala studentkort är gratis igen

Bra nyheter! Frank har förnyat studiekortpriset och framåt från denna Mondagen den 26. juni, det digitala studentkortet är gratis!

Dessutom startar Frank en ISIC-kampanj med Danske Bank där en fem-årig ISIC-studentkortlicens är helt gratis till studentkortet med betalningsfunktion! (Kampanjförmånen gäller för Danske Banks nya kunder)

Om du inte har appen ännu, gå med i tiotusentals andra studenter och ladda ner Frank App här: www.frank.fi/lataa!

Det kommer bli en bra uppdatering till appen under de kommande dagarna, som innehåller många förbättringar av användbarheten och mer! Vi rekommenderar att du uppdaterar appen så snart som möjligt från App Store eller Google Play för att säkerställa den bästa användarupplevelsen.

Läs mer på www.frank.fi/sv!

P.S. Nya studenter i hösten 2019; Du kan beställa ditt studentkort tidigaste i början av augusti! Om du vill, kan du lämna din e-postadress med Frank och de meddelar dig när du kan beställa ditt nya studentkort: www.frank.fi/sv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *