AUS söker: Projektarbetare för delegationsvalet

Nu söker vi en projektarbetare för delegationsvalet

Projektarbetaren bistår i kommunikationsrelaterade uppgifter i anslutning till AUS delegationsval i månadsskiftet oktober-november. Uppgifterna kan till exempel omfatta kommunikationsplanering och innehållsproduktion för sociala medier, kontakter med valförbund och ämnesföreningar kring valteman samt arrangemang kring valvakan. Uppgifterna fastslås slutgiltigt enligt kompetensprofilen hos den person som väljs. Arbetet kan skötas till exempel vid sidan av studierna.

Av de sökande förutsätts kunskap om Aalto-universitetets studentkår och dess verksamhetsmiljö och önskas också förmåga till självständig projekthantering och självständigt projektarbete samt goda kommunikationsfärdigheter, utmärkta kunskaper i finska och goda kunskaper i engelska. Arbetet inom studentkåren kräver entusiasm, effektivitet i verkställandet av beslut och tidvis också flexibilitet vad gäller arbetstider.

Arbetet är projektbaserat och vi önskar att den person som väljs kan börja arbeta så snart som möjligt. Arbetsmängden är cirka 5–15 timmar per vecka enligt överenskommelse. Lönen bestäms enligt kollektivavtalet för studentkårer (lönegrupp I). Anställningen upphör uppskattningsvis fredagen den 29 november 2019.

Fritt formulerade ansökningar med meritförteckning skickas senast fredagen den 26 april 2019 kl. 12 till adressen rekrytointi(at)ayy.fi. Vi bekräftar att ansökningarna kommit fram.

Mer information om uppgiften ges av Annika Mällinen, annika.mallinen(a)ayy.fi, 0505209434 (tisdagen den 23  april kl. 10–12 och kl. 13–14).

Bekanta dig med vår verksamhet på adressen www.ayy.fi.

Aalto-universitetets studentkår (AUS) är en intressebevaknings- och serviceorganisation för nästan 15 000 studerande. Sammanlagt sysselsätter AUS cirka 50 personer och inom studentkåren verkar tiotals frivilliga och organisationer. På universitetsfältet är AUS en ung och innovativ aktör som erbjuder möjligheter att förverkliga egna idéer och utforma nya lösningar. AUS intressebevakningsarbete omfattar bl.a. frågor kring planläggning och studenternas boende, utkomst, välbefinnande och placering på arbetsmarknaden. Arbetsmiljön är ungdomlig och flexibel.  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *