Futuretalks: Valvår

14.5. Eurovisionssemifinalvaka (AVBOKAD)

 

21.5. Movie night: The Grand Budapest Hotel (2014)

Till äran av det annalkande eurovalet (26.5) erbjuder AUS sina medlemmar möjlighet att få se den samhälleliga komedin The Grand Budapest Hotel (2014). The Grand Budapest Hotel är en originell äventyrsfilm av Wes Anderson som utspelar sig under den mellankrigstida perioden i den imaginära staten Zubrowka. Har Europa lärt sig av sitt dystra förflutna?

Före filmvisningen håller Kaari Mattila, generalsekreteraren för Förbundet för mänskliga rättigheter ett föredrag om nuläget i Europa.

Filmen visas 21.5 kl. 18.00 på TOKYO ry:s biograf Kino Sheryl. Lokalen är tillgänglighetsanpassad. Tillställningen är på engelska.

Evenemangen är gratis! Det finns 80 biljetter till förevisningen. Bindande förhandsanmälan via länken nedan https://lomake.ayy.fi/vaikuttaminen/ilmoittautuminen-anmalning-registration-the-grand-budapest-hotel-2014/

26.5. European Parliamentary election

Läs mera om val till Europaparlamentet.

Support Your Local Brits

Storbritannien tumlas om när Brexit-avtalet inte kunde fås till stånd. Det här har orsakat bekymmer bland våra brittiska studenter. Med den här kortkampanjen kan du visa ditt stöd!

Skicka ditt uppmuntransmeddelande till de lokala britterna med den bifogade blanketten och visa att vi inte lämnar någon ensam. Av meddelandena trycker vi kort som hängs upp på en synlig plats i Väre.
https://lomake.ayy.fi/vaikuttaminen/support-your-local-brits/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *