Lediga lägenheter – sök nu!

AUS erbjuder bostäder i huvudsak för examensstuderande vid Aalto-universitetet och för utbytesstuderande som är medlemmar i AUS. Nu har vi har två lediga lägenheter som är tillgängliga för alla studenter.

Trerummare i Malm
En trerumslägenhet i Malm är tillgänglig för uthyrning omedelbart. Lägenheten ligger på Kirkonkyläntie 16, nära Malms tågstation. Lägenheten är lämplig både för familjer och för vänner eftersom den har två separata sovrum. Det finns också ett vardagsrum, separat kök och en balkong i lägenheterna. Det finns också en bastu i byggnaden.

Mera information:
Adress: Kirkonkyläntie 16 A 12, 00700 Helsingfors
Yta:61,5 m2
Hyra: 699,27 € (hyran är 737,88 € från och med den 1 mars)
I hyran ingår vatten och internet.

 

Lediga lägenheter i Pohjavedenkatu, Vuosaari

I Pohjavedenkatu 4, Vuosaari har vi två lägenheter med fyra rum som är tillgängliga att hyra direkt. Dessa lägenheter är också idealiska både för familjer och vänner att bo tillsammans – det finns tre sovrum i lägenheterna, ett stort vardagsrum och ett rymligt kök. Båda lägenheterna har även bastu, separat badrum och balkong / terrass.

Mera information:
Adress: Pohjavedenkatu 4 A 02 och Pohjavedenkatu 4 A 13, 00980 Helsingfors
Yta: 88,5 m2
Hyra: 1070,85€
I hyran ingår vatten och internet.

 

Om du är intresserad an en av dem – skicka oss ett mail: asuntotoimisto@ayy.fi eller fylla in den här formen (finska/engelska).

Situationen förändras snabbt – sök nu!

Mer information on lägenheter: Domo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *