AUS valde delegationsordförande och styrelsebildare för 2019

Meddelande
Aalto-universitetets studentkår
1.11.2018
Får publiceras

 

AUS valde delegationsordförande och styrelsebildare för 2019

Delegationen för Aalto-universitetets studentkår (AUS) valde på sitt möte 1.11.2018 styrelsebildare och delegationsordförande för år 2019. Delegationsordföranden heter Werneri Huhtinen och styrelsebildaren Tapio Hautamäki.

Werneri Huhtinen studerar processteknik för femte året. ”Under de senaste åren har arbetet i delegationen blivit viktigt för mig och jag vill bidra till att studentkårens beslutsfattande fungerar smidigt och verkningsfullt” säger Huhtinen.

Tapio Hautamäki är studentkårsaktiv från högskolan för teknikvetenskaper. ”Aaltogemenskapen har gett mig världens bästa studentliv: framgångar, diskussioner som vidgat mina vyer och sköna typer som det varit fantastiskt att jobba med. Den här gemenskapen och det här studentlivet vill jag fortsätta utveckla som nästa års styrelsebildare” säger Hautamäki.

Styrelsebildaren lägger fram ett förslag till styrelse för 2019 för delegationen, som väljer den nya styrelsen på sitt möte 20.11.2018.

Aalto-universitetets studentkår AUS är en service- och intresseorganisation för Aalto-universitetets cirka 14 000 studerande. AUS bevakar sina medlemmars intressen speciellt i högskolepolitiska och studiesociala frågor. Delegationen är AUS högsta beslutande organ som bland annat väljer studentkårens styrelse och godkänner budgeten.

Mer information:
Niko Ferm, generalsekreterare, niko.ferm@ayy.fi, 050 520 9415

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *