AUS söker en servicesekreterare!

Aalto-universitetets studentkår (AUS) är en intressebevaknings- och serviceorganisation för nästan 15 000 studerande. Sammanlagt sysselsätter AUS cirka 50 personer och inom studentkåren verkar tiotals frivilliga och organisationer. På universitetsfältet är AUS en ung och innovativ aktör som erbjuder möjligheter att förverkliga egna idéer och utforma nya lösningar. Arbetsmiljön är ungdomlig och flexibel.

Vi söker en servicesekreterare

AUS servicebyrå i Otnäs hjälper medlemmarna med olika frågor som gäller medlemskapet och studentkårens service. Som servicesekreterare är du en viktig del av teamet som strävar efter att uppnå studentkårens vision: AUS – Världens bästa studentliv.

Servicesekreterarens uppgifter omfattar kundbetjäning (elektroniskt, per telefon och personligen), fakturering och kassatjänster, hantering och utveckling av processer i samband med lokaler som hyrs ut samt övrigt stöd till kontoret och serviceverksamheten.

Av den sökande förutsätter vi:

 • Kundorientering och initiativförmåga
 • God förmåga att arbeta i team och en positiv inställning till utveckling
 • Stresstålighet och tidvis flexibilitet i fråga om arbetstiderna
 • Noggrannhet i hanteringen av siffror och dokument
 • Kunskaper i MS Office-programmen
 • Flytande muntliga och skriftliga kunskaper i finska och engelska

Som merit räknas:

 • Flytande muntliga och skriftliga kunskaper i svenska
 • Erfarenhet av kundbetjäning

Vi erbjuder:

 • En tillsvidareanställning på heltid (arbetstiden är 37,5 h/vecka)
 • Ett mångsidigt och utmanande arbete som en del av en entusiastisk arbetsgemenskap
 • En fungerande arbetsmiljö i Otnäs, med goda trafikförbindelser.
 • Möjlighet att ansöka om de bostäder studentkåren äger i Esbo och Helsingfors.

Arbetet inom studentkåren kräver entusiasm, effektivt verkställande av beslut och tidvis också flexibilitet vad gäller arbetstider. Vi kräver ingen särskild utbildningsbakgrund, utan lämpligheten för uppgifterna avgör. Vi utbildar dig för dina arbetsuppgifter.

Arbetet inleds enligt överenskommelse så fort vi hittar rätt person. Lönen bestäms enligt kollektivavtalet för studentkårer (lönegrupp II, med beaktande av eventuella tillägg för utbildning och erfarenhet).

Under ansökningsprocessen kommer vi att kontakta de referenspersoner som de sökande som går vidare har uppgett. Uppge kontaktuppgifterna i din meritförteckning eller ansökan redan i ansökningsskedet.

Fritt formulerade ansökningar med meritförteckning skickas senast fredagen den 12 november 2018 kl. 16.00 till adressen rekrytointi(at)ayy.fi. Vi bekräftar att ansökningarna kommit fram. Vi strävar efter att ordna intervjuerna vecka 46 och meddelar därefter så snabbt som möjligt om valet.

Mer information ger servicechef Riitu Nuutinen, riitu.nuutinen(at)ayy.fi eller tfn 050 520 9450 (fre 2.11. kl. 10-12 och tis 6.11 kl. 14–16).

Bekanta dig med vår verksamhet på adressen www.ayy.fi. AUS betonar mångfald och likabehandling i sin verksamhet. Vi efterlyser sökande av olika kön och med olika bakgrunder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *