Renoveringar pågår i många av AUS evenemangslokaler

Renoveringen av fastigheterna på Bistervägen 3, 5 och 7 i Otnäs framskrider enligt planerna och projektet har redan kommit halvvägs i den totala tidtabellen. Renoveringen påverkar också de många evenemangslokalerna i fastigheterna.

Från och med ingången av april renoveras följande lokaler: Gorsu, Byns vardagsrum och Tatamisalen. I slutet av juni inleds dessutom renoveringen av Allaktivitetslokalen.

Renoveringarna medför utmaningar för evenemangsarrangörerna, men tålamodet belönas med ännu trivsammare och mer funktionella lokaler. Om du har frågor eller kommentarer om AUS evenemangslokaler eller renoveringarna kan du kontakta lokalsektorn på adressen tilat(at)ayy.fi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *