AUS söker en chef för kommunikationen och påverkansarbetet

Typ: Tillsvidareanställning, heltid
Bakgrund: Slutskedet av studierna – utexaminerad
Arbetstid: 37,5h/vecka
Inledningsdatum: Januari-februari 2018
Placering: Otsvängen 11, Esbo
Sista ansökningsdag: Tis 2.1.2018

Nu söker AUS en chef för kommunikationen och påverkansarbetet! I den här rollen planerar, leder och genomför du ett slagkraftigare intressebevakningsarbete och leder intressebevaknings- och kommunikationsteamen. Ditt uppdrag är att öka genomslaget för Aalto-universitetets studentkår och det intressebevakningsarbete kåren utför bland sina intressentgrupper, att bygga upp AUS nya varumärke och att ansvara för att den samhällsinriktade delen av AUS strategi genomförs.

Av dig förutsätter vi insikter i kommunikation och påverkansarbete i anslutning till studenternas intressebevakning samt chefserfarenhet och erfarenhet som teamledare antingen genom arbete, föreningsverksamhet eller hobbyer. För att kunna sköta uppdraget framgångsrikt krävs en förmåga att uppfatta omfattande helheter och ta fram nya idéer. Du har utmärkta interaktionsfärdigheter och strategiskt öga. Du arbetar självständigt och lösningsorienterat och har en positiv inställning till utveckling och teamarbete. Du gillar att sparra andra men kan också ge teammedlemmarna frihet att förverkliga sina egna visioner. Vi på AUS förenas av en avspänd inställning och ett intresse för studentorganisationsverksamhet. Vi hoppas att du också är intresserad av branschen och vill engagera dig i rollen för en längre tid.

AUS förutsätter:

 • avlagda eller pågående högskolestudier inom ett relevant område
 • insikter i kommunikation och påverkansarbete i anslutning till studenternas intressebevakning
 • erfarenhet av chefsarbete antingen genom arbete, hobbyer eller föreningsverksamhet
 • utmärkta interaktionsfärdigheter och ett lösningsorienterat arbetssätt
 • erfarenhet av textproduktion till exempel för bloggar, promemorior eller tal
 • tidvis flexibilitet i fråga om arbetstiderna
 • flytande kunskaper i finska och engelska

Meriter:

 • Kunskaper i svenska

AUS erbjuder

 • ansvar och utvecklingsmöjligheter i en entusiastisk arbetsgemenskap
 • ett mångsidigt och utmanande uppdrag där du ser resultatet av ditt arbete
 • möjlighet till distansarbete och en fungerande arbetsmiljö i Otnäs, med goda trafikförbindelser
 • möjlighet att ansöka om en av de bostäder AUS äger

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetet inleds enligt överenskommelse så fort vi hittar rätt person. Lönen bestäms enligt kollektivavtalet för studentkårer (lönegrupp IV, med beaktande av eventuella tillägg för utbildning och erfarenhet).

Intresserad? Skicka ditt CV och din ansökan senast tisdag 2.1.2018 här: https://apply.atalent.fi/ayy-vaikuttamisen-ja-viestinnan-paallikko-12-2017. Uppge den tidigaste möjliga dagen du kan inleda arbetet samt ditt löneanspråk. Intervjuerna hos AUS ordnas vecka 2, så håll dagarna fria i din kalender. Under ansökningsprocessen kommer vi att kontakta de referenspersoner som de sökande som går vidare har uppgett. Uppge kontaktuppgifterna i din meritförteckning eller ansökan redan i ansökningsskedet.

Mer information om befattningen ger Niko Ferm (0505209415) och om rekryteringsprocessen Meeri Sarkkinen på aTalent (050 4350511, meeri.sarkkinen@atalent.fi) .

 

Aalto-universitetets studentkår (AUS) är en intressebevaknings- och serviceorganisation för nästan 15 000 studerande. Totalt sysselsätter AUS cirka 50 personer och inom studentkåren verkar tiotals frivilliga och organisationer. På universitetsfältet är AUS en ung och innovativ aktör som erbjuder möjligheter att förverkliga egna idéer och utforma nya lösningar. Arbetsmiljön är modern och ytterst flexibel.    Läs mer om AUS på adressen www.ayy.fi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *