Föreningsrapport 15/2012

Detta är AUS:s föreningsrapport 15/2012. Om du vill få AUS:s föreningsrapport i din e-post kan du beställa den på adressen http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

  1. AUS:s engångshyrbara utrymmen och paketbil kan snart förhandsreserveras
  2. Anmäl dina evenemang till AUS:s läsårskalender 2012-2013
  3. Beställ halarmärken från Bryggeri- och läskedrycksindustriförbundet

1. AUS:S ENGÅNGSHYRBARA UTRYMMEN OCH PAKETBIL KAN SNART FÖRHANDSRESERVERAS

AUS:s engångshyrbara utrymmen och paketbil kan snart förhandsreservaras (s.k. lokalhamstrandet, fi. tilakähmyt) för tiden 20.8.2012-13.1.2013. Tilläggsinformation om de utrymmen som kan förhandsreserveras finns på adressen http://ayy.fi/jasenille/tilojen-vuokraaminen/.

AUS:s egna reservationer publiceras 14.5 efter vilket de särställda föreningarnas reserveringsrunda börjar. Lokalhamstringstillfället för de särställda föreningarna ordnas 21.5 efter vilket reservationsrundan för alla föreningar börjar och den tar slut 27.5. Det slutgiltiga lokalhamstringstillfället hålls 28.5.

Om allt detta kommer det ännu mera information och tilläggsanvisningar men skriv upp datumen redan nu. Om ni inte ännu har planerat er förenings tidtabell för hösten så gör det så fort som möjligt.

2. ANMÄL DINA EVENEMANG TILL AUS:S LÄSÅRSKALENDER 2012-2013

Föreningar och aktörer inom AUS har möjlighet att meddela viktiga datum för sina evenemang till studentkårens läsårskalender. Evenemang kan meddelas genom det nedan länkade google docs -dokumentet fram till söndagen 27.5.2012. Fyll i era evenemang under rätt månad i tidsordning. Skriv en text som ni vill ha i kalendern i ”Tapahtuman nimi/Teksti”-kolumnen (med gul bakgrund). Vänligen notera att det ryms högst 25 tecken på en rad, inklusive mellanslag. Fundera när du skriver hur många rader du vill ”slösa” från din egen kalender. Kalendern kommer att bli trespråkig så ta även detta i beaktande när du planerar texten.

Om flera evenemang har antecknats på samma dag samma tid väljs det som berör största delen av studerandena till kalendern. Dokumentet kan redigeras fram till den givna deadlinen 27.5.2012 och fram till dess kan ni gå och göra ändringar i era evenemang. Fyll i kolumnerna noggrant och kontrollera och dubbelkontrollera att uppgifterna är korrekta. Kom ihåg att även fylla i i tabellen vem som ordnar evenemanget.

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ArnDlXGvbkaXdDhCZm9Wdkw1N3hwNDg3YUhjTUM2aHc. Frågor och kommentarer kan skickas till AUS:s informatör Henna Lahti (henna.lahti@ayy.fi eller 050 5209440).

3. BESTÄLL HALARMÄRKEN FRÅN BRYGGERI- OCH LÄSKEDRYCKSINDUSTRIFÖRBUNDET

Bryggeri- och läskedrycksindustriförbundet erbjuder grundstudier till vårens kursutbud som passar alla och där det inte är obligatorisk närvaro – för att inte tala om esséer. Om ni godkänner ”studierna” till ert ”studieplan” skickar vi utan kostnader stiliga halarmärken till er att dela ut.

Beställ halarmärkena kostnadsfritt genom att skicka e-post till adressen info@panimoliitto.fi. På en gång kan man beställa högst 50 st./organisation. I samband med beställningen ange din studieorganisation, ditt namn och telefonnummer dit du vill att halarmärkena skickas. Du kommer väl ihåg att halarmärken inte är menade för kommersiellt syfte.

Med måttliga hälsningar, Bryggeri- och läskedrycksindustriförbundet & kohtuullisesti.fi

VILL DU FÅ DIN NYHET I DENNA RAPPORT?

Skicka din korta text senast på onsdag kl. 10.00 till adressen jarjestoasiat@ayy.fi. Nyheterna skickas till översättarna så du kan skicka din text som enspråkig. I slutändan är det AUS:s organisations- och föreningssakkunnig Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, tel. 050 520 9442) som redigerar innehållet i föreningsrapporten.