Teknologtraditionskommittén

Ansökningstiden till Teknologtraditionskommittén är 1.11.-31.12. Ansök här!

Teknologkulturen blir 146 år gammal nästa år. Vi firar på traditionellt sätt med en hel vecka teknologtraditioner i november. Under veckans lopp ordnar vi varje dag olika evenemang i teknologanda och veckan kulminerar i teknologernas egen årsfest, Teknologtraditionsfesten.

Under ledning av Teknologtraditionsdirektören håller Teknologtraditionskommittén i trådarna för veckan och ordnar framför allt Teknologtraditionsfesten med efterföljande Teknologsillis. Genom att söka till kommittén får du vara med och ta fram idéer för veckans evenemang, ordna den stora årsfesten och framför allt lära känna teknologkulturen på djupet.

Mer information: ordförande Johanna Vuorelma (för.efter(a)ayy.fi)

teekkariperinnejuhla

”Teknologtraditionskommitténs årliga höjdpunkt är Teknologtraditionsveckan, som kulminerar med Teknologtraditionsfesten. Utan en lång och anrik historia uppstår inga värdiga, högtidliga traditioner, och teknologtraditionsveckan är tillägnad dessa traditioner.

Som medlem i Teknologtraditionskommittén har jag steg för steg fått se hur årsfesten utvecklas från idé till helhet, hur det är att delta i ett sådant projekt och vilka fantastiska resultat man kan uppnå tillsammans. I den här kommittén har jag lärt mig mycket nytt om företagssamarbete, marknadsföring och visuella evenemangsprofiler och arbetat med festprogrammet och förberedelserna. Det bästa har ändå varit den magiska känslan av att åstadkomma något med gemensamma krafter. Året i kommittén har bestått av lugna tider och tidvis hektiska ögonblick i en berg-och-dalbana som till slut leder till det gemensamma målet.

Vem som helst som är medlem i Aalto-universitetets studentkår kan gå med i Teknologtraditionskommittén om man vill lära sig, se och uppleva nya saker genom frivilligarbete.”

-Elena Jokela, Teknologtraditionskommittén 2018