Afterpartykommittén

Ansökningstiden för Afterpartykommittén är 1.11. till 31.12.2018. Sök här!

Aalto Afterparty är en av årets största händelser och samtidigt de nya studenternas första kontakt med festkulturen vid Aalto-universitetet. Afterpartykommittén får planera och genomföra spektaklet som öppnar läsåret! Detta är dock inte allt. Nästa år får du vara med och ordna Aalto Universitetets kända konsert, nämligen Aalto Open Air! Vill du vara med och göra det här året ännu bättre?

Uppgifterna i Afterpartykommittén fördelas enligt medlemmarnas styrkor och intressen. Kommittén träffas med ett par veckors mellanrum och oftare ju närmare evenemangen kommer. Kommittén leds av Aavas Afterpartyansvariga. Som medlem lär du känna fina typer och får uppleva mycket kul tillsammans. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller veteran som festarrangör – ta mod till dig och sök!

Mer information: Aavas Afterpartyansvariga Alvar Lampinen och Jan Gustafsson (fornamn.efternamn(at)ayy.fi)

”Att organisera Aalto Afterparty var en ypperlig chans att få vara med och planera ett större studerande evenemang. Som medlem i kommittèn fick jag vara med att hitta på svar till både små och stora frågor gällande evenemanget. Jag fick också under projektets gång lära känna AUSs frivilliga verksamhet samt ljuvliga andra frivilligarbetare inom min egna kommittèen och utanför den. 6/5, rekommenderar!”

Kiti Kainulainen, medlem i Afterpartykommittén 2018