AYY10

Bli medlem för AUS 10-årsjubileumsektion!  Ansökan är öppen till 27.1.2019, ansök här!

 

Vår kära studentkår har redan många år bakom sig och snart firar vi för första gången jämna år. Det har blivit dags att ledigförklara en sektion som många väntat på: AUS 10-årsjubileumsektion!  

Som medlem i årsjubileum sektion är du med att planera och genomföra av jubileumsåret och själva 10-årsfesten. Ska det ordnas olika jubileumsspektakel under årets lopp eller ska de vanliga evenemangen få en tioårstwist? Hur ska hela gemenskapen involveras i jubileumsåret? Och framför allt: var och hur ska själva höjdpunkten ordnas – nämligen årsfesthelheten som avslutar jubileumsåret? Du ser till att det blir ett jubileum vi sent kommer att glömma!    

Det kommer att vara cirka 6-10 personer utsedda för sektion och ansvar kommer att tilldelas baserat på deras önskemål och intressen. Den här sektionen kommer att se ut som medlemmarna, så tveka inte att ansöka! Medlemmarna av sektion kommer att utses utifrån sina ansökningar och intervjuer.

Ansökningstiden går ut söndagen den 27 januari. Sök ett historiskt jobb!

Har du frågor? För mera information, kontakta ordföranden för AUS 10-årsjubileum sektion Titta Saari  eller producent Niina Palm (för.efter@ayy.fi).