Vuosijuhlatoimikunta

Haku Vuosijuhlatoimikuntaan on auki 1.11.-31.12.2018. Hae tästä!

Vuosijuhlatoimikunta (VujuTMK) järjestää AYY:n vuosijuhlat, jotka ovat ylioppilaskunnan tärkeä jäsen- ja sidosryhmätapahtuma. Vuosijuhla on arvokas, mutta rento akateeminen juhla, jota vietetään ja järjestetään kuitenkin pilke silmäkulmassa. Vuosijuhla koostuu yleensä cocktailtilaisuudesta, pääjuhlasta, jatkoista ja jatkojen jatkoista sekä seuraavan päivän Vuosijuhlabrunssista. Lisäksi vuosijuhlaviikolla on järjestetty juhlatunnelmaa nostattavaa ohjelmaa yhdessä muiden AYY:n toimijoiden kanssa. Ylioppilaskunnan vuosijuhlia vietetään toukokuussa, Kukan päivän läheisyydessä olevana lauantaina.

Toimikunta saa vapauden ideoida ja järjestää haluamansa juhlan yhdessä AYY:n tuottajan kanssa. Vuosijuhlatoimikunnan jäsenenä pääsee vastaamaan isosta projektista, oppimaan projektinhallinnasta ja johtamisesta sekä näkemään konkreettisesti käsiensä jäljet järjestämällä yhden AYY:n suurimmista spektaakkeleista.

Työmäärä henkilöä kohden on riippuvainen ajankohdasta ja tekijöiden määrästä, mutta tiivistyy juhlan lähestyessä. Kaikkein tärkeimpänä toimikuntalaiset saavat ainutlaatuisen kokemuksen ja uusia ystäviä.

Lisätietoja: Vuosijuhlatoimikunnan 2018 puheenjohtaja Konsta Huuki (etu.suku(a)aalto.fi)

Vuosijuhlatoimikunta 2018. Kuva: Teemu Ojala.

“Vuosijuhlatoimikunnan jäsenenä pääsin käyttämään luovuutta ja kekseliäisyyttä sekä omalta osaltani tekemään ylioppilaskunnan tapahtumista jäsenistönsä näköisiä. Toimikunnan kautta pääsin myös tutustumaan uusiin inspiroiviin tyyppeihin sekä osaksi AYY:n laajaa vapaaehtoistoimintaa ja siihen kuuluvaa yhteisöä.

Kaiken kaikkiaan järjestelyhommat ja hauskanpito porukalla tekivät keväästäni antoisamman ja värikkäämmän. Toukokuussa itse juhlissa oli mahtavaa nähdä, kuinka yhteisen ahkeroinnin tuloksena osallistujat nauttivat tunnelmasta ja juhlivat iloisesti isolla porukalla kahdeksanvuotiasta ylioppilaskuntaa.”

-Emma Kärkkäinen, vuosijuhlatoimikunta 2018