Teekkariperinnetoimikunta

Haku Teekkariperinnetoimikuntaan on auki 1.11.-31.12. Hae tästä!

Ensi vuonna teekkarius täyttää 147 vuotta. Tätä kunnioitettavaa ikää juhlistetaan perinteisesti kokonaisen Teekkariperinneviikon voimin marraskuussa. Viikon aikana järjestetään joka päivä erilaisia teekkarihenkisiä tapahtumia ja viikon kruunaa koko teekkarikansan oma vuosijuhla Teekkariperinnejuhla.

Teekkariperinnetoimikunta pitää hyppysissään Teekkariperinnetirehtöörin johdolla koko viikon lankoja ja järjestää ennen kaikkea Teekkariperinnejuhlan ja sitä seuraavan Teekkarisilliksen. Hakemalla mukaan toimikuntaan pääset ideoimaan viikon tapahtumia, toteuttamaan suuret vuosijuhlat ja ennen kaikkea tutustumaan teekkarikulttuuriin hieman pintaa syvemmältä.

Lisätietoja antaa toimikunnan puheenjohtaja Johanna Vuorelma (etu.suku(a)ayy.fi)

teekkariperinnejuhla

“Teekkariperinnetoimikunnan vuoden kirkkain tähti on Teekkariperinneviikko, joka huipentuu Teekkariperinnejuhlaan. Ilman pitkää ja hienoa historiaa ei voi syntyä hienoja ja arvokkaita perinteitä, ja näiden perinteiden muistamiselle on omistettu teekkariperinneviikko.

Teekkariperinnetoimikunnan jäsenenä olen saanut askel askeleelta nähdä, kuinka vuosijuhlat rakentuvat ideoista kokonaisuudeksi, millaista on olla mukana tällaisessa projektissa ja kuinka mahtavia asioita yhdessä voikaan keksiä ja saavuttaa. Tässä toimikunnassa on päässyt oppimaan monia uusia asioita tapahtumien yrityssuhteista, markkinoinnista ja visuaalisen ilmeen luomisesta aina juhlaohjelman ja juhlavalmistelujen parissa touhuamiseen. Parasta vuodessa on kuitenkin kaiken uuden ohella ollut yhdessä tekemisen taika. Toimikuntavuosi on koostunut tasaisen lempeästä työskentelystä ja taas hetkittäisen kiireisistä tunnelmista, joiden vuoristorata lopulta löytää yhdessä luotuun ja toteutettuun tavoitteeseen. 

Teekkariperinnetoimikunnan jäseneksi voi lähteä mukaan kuka tahansa Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan jäsen ja mukaan lähtemiseen riittää halu oppia, nähdä ja kokea uutta vapaaehtoistoiminnan kautta.”

-Elena Jokela, Teekkariperinnetoimikunta 2018