Juhlatoimikunta

Haku Juhlatoimikuntaan on auki 1.11.-31.12. Hae tästä!

Juhlatoimikunnassa pääset Gravitaation, Wappubileiden ja Lakinlaskijaisten ytimeen ideoimaan ja toteuttamaan vuoden suurimpia tapahtumia!  Toimikunnasta löytyy tehtäviä tapahtumanjärjestämisen joka aspektilta aina nettisivuista ja julisteista koristeluun sekä tekniikasta markkinointiin. Onko ideasi tarpeeksi hullu toteutettavaksi?

JTMK kokoustaa 1-2 kertaa kuussa, mutta bileiden lähestyessä useammin. Hommat ajoittuvat tiiviimmin bileitä edeltäviin viikkoihin. Juhlatoimikuntaan valitaan kymmenkunta jäsentä vuoden lopussa avoimella haulla, ja pesti kestää kalenterivuoden. Puheenjohtajana toimikuntaa pyörittävät vuorollaan Teekkarijaoston Wappu- ja Lakinlaskijaistirehtöörit.

Mukaan kaivataan mitä monenlaisimpia tekijöitä niin vasta-alkajista konkareihin, eikä toimikuntalaisuus vaadi edeltävää kokemusta. Lähde rohkeasti mukaan poikkitieteelliseen porukkaan ja koe unohtumaton vuosi!

Lisätietoja: Lakinlaskijaistirehtööri Suvi Rantamäki ja Wapputirehtööri Vili Kurppa (etunimi.sukunimi@ayy.fi)

jtmk

“Itselle vuosi Juhlatoimikunnassa on tarjonnut tilaisuuden suunnitella koristeet Dipolin Wappuun ja opetella rakentamaan nettisivut. Lisäksi käteen on jäänyt iso kasa uusia ystäviä ja tuttuja sekä lukemattomia nauruntäyteisiä iltoja. Ikinä en unohda sitäkään hetkeä kun katselimme toimikuntakaverien kanssa kun täyteen pakatussa Dipolin pääsalissa RBWK soitti ja fuksit pääsivät painamaan lakit ensimmäistä kertaa päähän ja todettiin “Me tehtiin tää!”

Tiina Pajukari, Juhlatoimikunnan jäsen 2018