Afterparty-toimikunta

Haku Afterparty-toimikuntaan on auki 1.11.-31.12.2018. Hae tästä!

Aalto Afterparty on yksi vuoden suurimmista tapahtumista ja samalla uusien opiskelijoiden ensikosketus Aalto-yliopiston juhlakulttuuriin. Afterparty-toimikunta pääsee suunnittelemaan ja toteuttamaan tätä lukuvuoden käyntiin räjäyttävää spektaakkelia! Eikä siinä vielä kaikki. Tulevana vuonna pääset toteuttamaan myös jo kaikille tutuksi tullutta festaria, Aalto Open Airia! Haluaisitko sinä olla mukana tekemässä tästä vuodesta vieläkin mahtavampaa?

Afterparty-toimikunnassa tehtävät jakautuvat jokaisen vahvuuksien ja mielenkiinnon mukaan. Toimikunta kokoustaa muutaman viikon välein ja tapahtuman lähestyessä useammin. Toimikuntaa vetävät Aavan Afterparty-vastaavat ja toimikuntalaisena pääset tutustumaan mukaviin tyyppehin sekä nauttimaan hauskalla porukalla virkistyksistä. Oletpa siis kiinnostunut vaikka markkinoinnista tai koristelusta, tai olet bileiden järjestämisessä joko vasta-alkaja tai jo paljon kokenut konkari, hae rohkeasti mukaan.

Lisätietoja: Aavan Afterparty-vastaavat Alvar Lampinen ja Jan Gustafsson (etunimi.sukunimi(at)ayy.fi)

Aalto Afterpartyn järjestäminen oli hieno tapa päästä mukaan ison opiskelijatapahtuman suunnitteluun, onhan Afterparty orientaatioviikon suurimmat bileet. Toimikunnan jäsenenä pääsin keksimään ratkaisuja kysymyksiin niin isoista linjoista kuin pienistä yksityiskohdista. Projektin edetessä tutustuin myös AYY:n vapaaehtoismahdollisuuksiin ylipäätään sekä ihaniin vapaaehtoisiin omassa toimikunnassa ja sen ulkopuolella. 6/5, suosittelen!

Kiti Kainulainen, Afterparty-toimikunnan jäsen 2018