Edujory

Haku Edunvalvonnan jaostoon, Edujoryyn, on auki 1.11.-3.12.2018. Hae tästä!

Edujory on AYY:n jaosto, joka vastaa opiskelijaedustajatoiminnan koordinoinnista sekä jatkuvan toiminnan lisäksi sen kehittämisestä. Jaostoon kuuluvat korkeakoulujen halloped-vastaavat sekä Opintoneuvoston puheenjohtaja. Edujorya puheenjohtaa AYY:n hallituksen jäsen ja sihteerinä toimii ylioppilaskunnan koulutuspoliittinen asiantuntija.

Edujoryn tehtäviin kuuluu:

  • Koordinoida opiskelijaedustajien yhteistä toimintaa, tiedonjakoa, ja edunvalvonnallisia tavotteita.
  • Opintoasiainsitsien järjestäminen keväällä Aallon henkilökunnalle sekä kaikille opiskelijaedustajille.
  • Toimia linkkinä AYY:n vaikuttamistiimin, ja opiskelijaedustajien ja opintovastaavien välillä.
  • Tuo opiskelijanäkemystä AYY:n vaikuttamistiimille tuleviin lausuntoihin ja ajankohtaisiin aiheisiin halutessaan
  • Loppuvuodesta mukana uusien hallopedvalintojen järjestämisessä

Hae Halloped-vastaavaksi!

Jokaisella korkeakoululla on oma halloped-vastaava, joka kokoaa korkeakoulunsa hallinnon opiskelijaedustajat yhteen säännöllisesti sekä koordinoi tiedonjakoa ja korkeakoulun edunvalvonnan tavotteita. Halloped-vastaavana olet eturivin paikalla oppimassa niin AYY:n vaikuttamistiimin työtä kuin näkemässä Aalto-yliopiston toimintaa. Tervetuloa osaksi myös Edujoryn yhteistä tiimiä!

Erityisesti nyt tulevana vuonna pääset eturiviin vaikuttamaan uuden halloped-verkkokurssin kehittymiseen. Halloped-kokemus on tietenkin eduksi, muttei lainkaan välttämätöntä. 

Hae Opintoneuvoston puheenjohtajaksi!

Opintoneuvosto (OPN) koostuu erityisainejärjestöjen opintovastaavista, ja toimikunta kokoustaa ajankohtaisista aiheista noin kerran kuukaudessa. Opintoneuvoston puheenjohtajana koordinoit toimikunnan toimintaa, puheenjohdat kokouksia sekä yhdessä AYY:n koulutuspoliittisen sektorin kanssa suunnittelet Opintoneuvoston vuoden isoimpia teemoja. AYY:n vapaaehtoisena olet eturivin paikassa kuulemassa vaikuttamistiimin ja Aalto-yliopiston ajankohtaisista aiheista, ja mukana Edujoryn toiminnassa.

Kysy lisää tämän vuoden Edujorylaisilta, tai koulutuspoliittiselta asiantuntijalta: minna.makitalo(at)ayy.fi.

“Parasta Edujoryssa on ollut poikkitieteellinen ja samalla yhteenhioutunut porukka. Tiivis yhteistoiminta on auttanut kehittämään oman korkeakoulun edunvalvontaa entistä paremmaksi, mutta samalla myös kasvattanut ymmärrystä Aalto-tason isommasta kuvasta.”

-Joonas Lehtovaara, ENG-hallopedvastaava 2018

“Upeata tämän vuoden Edujoryssä ovat olleet erityisesti mielenkiintoiset keskustelut samanhenkisten eri aloilta tulevien ihmisten kanssa”

-Ella Oksala, BIZ-hallopedvastaava 2018