Jatkuvuustoimikunta

Haku jatkuvuustoimikuntaan on auki 1.11.-3.12. Hae tästä!

 

Jatkuvuustoimikunta on ylioppilaskunnan hallituksen sparrauskaveri. Jatkuvuustoimikunnassa istuu hallitusta vastaava määrä jo ylioppilaskunnan arjesta sivuun siirtyneitä toimijoita eri vuosilta ja sektoreilta. Jatkuvuustoimikunnan tehtävänä on sääntöjen mukaan ylioppilaskunnan henkisen ja aatteellisen pääoman varjeleminen ja kehittäminen, ylioppilaskunnan toimijoiden tukeminen ja jatkuvuuden edistäminen sekä hyvän hallintotavan ja organisaation kehittämisen tukeminen.

Käytännössä jatkuvuustoimikunta ja hallitus tapaavat muutaman kerran vuodessa, jonka lisäksi jokainen hallituslainen saa itselleen jatkuvuustoimikuntalaisesta vastinparin. Vastinparin kanssa tavataan vuoden aikana hieman useammin, ja tapaamisten tarkoituksena on jakaa kokemuksia ja antaa tukea hallituslaisen kohtaamiin haasteisiin mentorin roolissa.

Jatkuvuustoimikuntaan haetaan kerran vuodessa, yleensä marras-joulukuussa. Haun avauksesta ilmoitetaan erikseen. Jatkuvuustoimikunnan jäsenet valitaan edustajiston kokouksessa.

Lisätietoja: Jenni Haavisto, Jatkuvuustoimikunnan puheenjohtaja (etunimi.sukunimi@gmail.com tai +358 50 321 9788)

 

 

Jatkuvuustmk

 

”Jatkuvuustoimikunta on mainio näköalapaikka ylioppilaskunnan nykytoimintaan ja samalla keino kehittää omia sparraustaitoja. Jatkuvuustoimikunnan tehtävä on tukea hallitusta ja tarjota näkökulmia. Parasta hommassa on mahdollisuus tutustua nykyisiin toimijoihin ja heidän ajatuksiinsa, päästä seuraamaan läheltä toiminnan jatkuvaa kehittymistä ja auttaa hallitusta löytämään heille sopivat ratkaisut kulloisiinkin haasteisiin.” 

Jenni Haavisto, jatkuvuustoimikunnan jäsen 2017 alkaen