Kampusjaosto

Hakua Kampusjaoston puheenjohtajaksi on jatkettu 27.11. klo 10 asti. Lähetäthän avoimen hakemuksen osoitteeseen olli.kesseli(a)ayy.fi. Sisällytä hakemukseen ainakin 1) mikä on jaoston tärkein tehtävä 2) visiosuunnitelma jaoston ensi vuodesta 3) miksi juuri sinut tulisi valita.
HUOM! Valituille jaostopuheenjohtajille järjestetään haastattelu- ja rekrytointikoulutus perjantaina 30.11. klo 17! Osallistumista edellytetään.

Haku Kampusjaostoon on auki 1.11.-3.12. Hae tästä!

Kampusjaosto kehittää, ylläpitää ja aktivoi Otaniemen kampusta. Tarkoituksena on luoda entistäkin viihtyisämpi asuin- ja opiskeluympäristö, joka tarjoaa edellytykset opiskelijakulttuurille, yhteishengelle ja hyvinvoinnille. Tavoitteena on Suomen paras yliopistokampus.

Kampusjaoston toiminta koostuu karkeasti kolmesta osa-alueesta: tapahtumat, projektit ja asuminen. Jokainen Kampusjaosto on uniikki, sillä kunkin vuoden aikana käynnissä on omat uudet projektinsa ja kaikilla jaostolaisilla on yksilölliset kiinnostuksen kohteensa.

Puheenjohtaja pitää Kampusjaoston laajaa kokonaisuutta kasassa tukemalla jaostolaisia pesteissään ja varmistamalla, että asiat edistyvät. Puheenjohtajan vastuulla on Kampusjaoston edustajana vaikuttaa AYY:n kehitykseen sekä ylläpitää suhteita muihin jaostoihin.

Tapahtumavastaavat toteuttavat perinteikkäät Wappuriehan julistuksen ja Kukanpäivän. Lisäksi tehtävää löytyy kampussaunojen, Kylän talkoiden, kirpputoripäivien ja Kylän pikkujoulujen muodossa. Tapahtumavastaavien kiireisimmät hetket sijoittuvat vapun tienoille.

Projektivastaavien harteilla ovat jaoston yksittäiset suuremmat projektit. Vuonna 2019 näihin lukeutuu mm. JMT3:n kertavuokrattavien tilojen viimeistely perusremontin jälkeen. Lisäksi projektivastaavia tarvitaan toteuttamaan jaoston kesken ideoituja kampusprojekteja.

Asumisvastaava ja linnanisäntävastaava toimivat yhteistyössä ja ajavat asumistoiminnan kehitystä. Asumisvastaava työskentelee sekä yhteisöllisen asumisen edistämisen että yleisen asumisviihtyvyyden parantamisen hyväksi. Linnanisäntävastaavan tehtävänä on johtaa ja kehittää linnanisäntätoimintaa.

Viestintävastaava hallinnoi jaoston näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. Viestintävastaavan tehtävänä on tukea muiden jaostolaisten toimintaa viestinnän kautta, jakaa tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja jaoston toiminnasta eri viestintäkanavissa sekä varmistaa tapahtumien ja projektien ikuistaminen.

Lisätietoja: kampusjaoston puheenjohtaja 2018, Aino Hautala (@ayy.fi) 0442550934

“Tänä vuonna Kampusjaostossa vastuullani ovat olleet talkoot ja kirppistoiminta. Olen vastuualueeseeni liittyvien järkkäilyjen ja tapahtumakonseptien kehittämisen lisäksi päässyt tekemään monenlaisia muita tapahtuma-, projekti- ja kehityshommia. Kuluneen vuoden aikana yksi parhaista jutuista on ollut se, kun on päässyt tekemään asioita huikealla porukalla ja meiningillä koko yhteisölle merkityksellisten kokonaisuuksien eteen. Jaoston kanssa olemme saaneet vaikuttaa konkreettisesti siihen miltä Otaniemen ympäristöissä ja tiloissa näyttää!”

-Elisa Juvonen, Kampusjaosto 2018