Linnanisännät ja asukasneuvostot

Hakuaika ja -tapa: marras-joulukuussa talokokouksissa!

Linnanisännät toimivat kaikissa Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) asuinkiinteistöissä asukkaiden ja AYY:n apuna. Linnanisäntä on asukkaiden valitsema luottamushenkilö, jonka tehtävänä on toimia asukkaiden ja ylioppilaskunnan välisenä yhdyshenkilönä, tarkkailla talon kuntoa ja vastata asukkaiden kysymyksiin talosta. Tehtävä kestää kalenterivuoden. Linnanisännän tehtävien hoitamisesta maksetaan kuukausittainen 90 € palkkio.

AYY:n asuntokohteissa toimii asukasneuvostoja (ane), joka koostuu puheenjohtajana toimivasta linnanisännästä ja valituista asukkaista. Anen tehtävänä on edistää talon asukkaiden viihtyvyyttä, kehittää talon tiloja ja järjestää asukkaiden yhteisiä tilaisuuksia.

Asukasneuvostot saavat rahoitusta ylioppilaskunnalta esimerkiksi yhteisiin kalustehankintoihin, illanviettoihin ja lehtitilauksiin. Anen toiminta on tarkoitettu kaikille asukkaille.

Linnanisännät ja asukasneuvostot valitaan kussakin kiinteistössä järjestettävässä talokokouksessa aina marras-joulukuussa. Seuraa siis loppuvuodesta talosi ilmoitustaulua.

Kokousten ajankohdat ja paikat julkaistaan myöhemmin tällä sivulla.

Lisätietoja: Juho Toivonen, Kampusjaoston Linnanisännistä vastaava henkilö tai Emma Savela, hallituksen asumisesta vastaava jäsen 2018 (etunimi.sukunimi(at)ayy.fi)

linnis