Polyteknikkojen partioklubi Teepakki ry

Harrastukset ja pelit

Teepakki on retkeilystä ja ulkoilusta kiinnostuneiden opiskelijoiden yhdistys. Teepakissa toimii sekä aktiivisia partiolaisia että opiskelijoita ilman partiotaustaa. Meitä yhdistää ennen kaikkea kiinnostus retkeilyä ja ulkoilua kohtaan.

Teepakki järjestää erilaisia päiväretkiä ja pidempiä yli viikonkin mittaisia vaelluksia sekä saunailtoja, liikuntatempauksia, vierailuja mielenkiintoisiin tapahtumiin ja paljon muuta. Lyhyemmät retket suuntautuvat usein Nuuksioon ja muihin lähellä oleviin kansallispuistoihin ja pidemmät vaellukset esimerkiksi Lapin upeisiin/pohjoisiin/karun kauniisiin maisemiin.

Teepakissa tapaa poikkitieteellistä ja kansainvälistä seuraa. Kaikki tapahtumamme järjestetään yhteisinä Helsingin yliopiston partiolaisten, Hyden, kanssa. Tästä johtuen nykyisin tapahtumien yhteydessä törmääkin useimmin yhteiseen epäviralliseen nimeemme Hydepakkiin.

Teepakin toimintaan ovat kaikki tervetulleita missä vaiheessa vuotta tahansa. Aikaisempaa partio- tai retkeilykokemusta ei tarvita. Tervetuloa!

Tapahtumista lisätietoja saa sähköpostilistaltamme ja meistä nettisivuillamme.

Erilaisia retkeilyvarusteita lainaan ja vuokraan jäsenille ja ulkopuolisille. Lisätietoja nettisivuilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *