Aalto Tennis ry

Liikuntayhdistykset

Aalto Tennis on aaltolaisten oma tenniskerho, jonka tarkoituksena on saada tenniksen harrastajia yhteen ja haalia uusia harrastajia tenniksen pariin. Aalto tenniksen toiminta on tarkoitettu kaikentasoisille pallon pomputtelijoille. Aalto Tennis järjestää mm. tenniskursseja, pelipäiviä ja mailapeliturnauksia sekä yötennistapahtumia yhteistyössä Helsingin Yliopiston ja Kauppakorkeakoulun opiskelijoiden kanssa.

Aalto Tenniksen sisällä pyörii myös oma sarja, jonka tarkoituksena on tarjota kaikille mukavaa ja sopivantasoista peliseuraa. Sarjaa pelataan koko lukuvuoden ajan ja se antaa sinulle mahdollisuuden löytää tasoisiasi pelaajia ja koittaa mihin asti rahkeesi riittävät, onhan sarjassa mukana porukkaa muutaman kerran mailaa kädessä pidelleistä pallottelijoista aina kilpapelaajiin. Aalto Tennis helpottaa myös opiskelijoiden ainaista rahapulaa välittämällä edullisia tennispalloja, jännityspalvelua ja alennuksia tennistunteihin Tapiolan Tennispuistossa.

Myös kilpapelaajille löytyy toimintaa: Aalto Tenniksellä on usempi joukkue mukana Tennisliiton kesä- ja talvisarjassa. Miesten ykkösjoukkue pelaa tällä hetkellä II-divisioonaa. Lisää joukkueiden toiminnasta edustusjoukkueiden alta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *