Teekkaripurjehtijat

Liikuntayhdistykset

Kiinnostaako reipas merimieselämä, purjehduksen jalot taidot tai kenties mukava veneilyseura? Pidätkö tiikkiöljyn hajusta, ankkuriketjun kolinasta taikka saariston luonnosta? Oletpa sitten kaikenkokenut merikarhu tai tavallinen maakrapu, Teekkaripurjehtijat on juuri sinua varten!

Teekkaripurjehtijat eli lyhyesti TRIP on vuonna 1951 perustettu akateemisten opiskelijoiden purjehdusseura, joka tarjoaa kaikenlaista toimintaa merellisten aktiviteettien parissa. Jäsenistömme koostuu pääosin teekkareista, mutta muutkin opiskelijat ovat toki tervetulleita.

TRIP omistaa  sekä matkaveneitä (ElecTrip, Trip Tonic) että kevytveneitä (Pinkee ja Flipper Scow), jotka ovat koko kesän jäsenistömme ahkerassa käytössä. Keväisin järjestämme navigointi- ja purjehduskursseja, kesä on purjehduksen kulta-aikaa ja talvella kokoonnumme yhteen saunailtojen ja veneiden huollon merkeissä. Kunnostuksilla pidämme venekantamme kunnossa ja mm. tempauksissa eli ulkopuolisille tehdyissä talkoissa saaduilla rahoilla aika ajoin uusimme kalustoamme.

Tutustu yhdistykseemme nettisivuillamme!