Teekkarimetsästäjät ry (TeMe)

Harrastukset ja pelit

Teekkarimetsästäjät ry, TeMe, on Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan piirissä toimiva yhdistys ja metsästysseura, jonka tarkoitus on edistää metsästyskulttuurin tuntemusta Aalto-yliopiston opiskelijoiden piirissä ja tarjota metsästysmahdollisuuksia jäsenilleen.

Syksyisin TeMe tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden osallistua hirvijahtiin seuran vuokramailla. Hirvijahdin lisäksi seuran toimintaan kuuluu muita pienimuotoisempia jahtireissuja. Tämän lisäksi Teekkarimetsästäjät ovat mukana paikallisessa riistanhoito ja –tutkimustyössä.

Teekkarimetsästäjissä on aktiivista jäsenistöä noin 50 henkilöä. Aktiivisessa jäsenistössä on opiskelijoiden lisäksi mukana myös useita vanhempia jäseniä.

Kaikkien Aalto-yliopistossa opiskelevien metsästäjien lisäksi toimintaamme voi lähteä mukaan kaikki metsästyksestä kiinnostuneet ja metsästysharrastuksen aloittamista harkinneet opiskelijat. Parhaiten toimintaan mukaan pääsee saapumalla meidän viikottaiselle saunalle keskiviikkona 18:45-20:15 Jämeräntaival 6 B:n talosaunalle.