Teekkarien LVI-kerho

Ainejärjestöt

Teekkarien LVI-kerho on ammattiainekerho Aalto-yliopistossa opiskeleville, LVI-tekniikasta kiinnostuneille opiskelijoille. Kerho on toiminut lähes 70 vuotta LVI-opiskelijoiden yhdyssiteenä järjestämällä tapahtumia aina excursioista saunailtoihin. Teekkarien LVI-kerhossa jaat opiskeluaikasi parhaat kokemukset yhdessä muiden LVI-tekniikasta kiinnostuneiden kanssa. Ammattiainekerhoon kuuluminen on hauskaa ja se edistää sinua opinnoissasi. Näitä ihmisiä tulet varmuudella tapaamaan myös työelämässä.

Teekkarien LVI-kerhon ja Lämpövoimakerhon yhteinen kerhohuone sijaitsee Konetekniikka 1 -rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa, huoneessa K137. Paikalta löytyy mm. aktiviisesti käytössä oleva kahvinkeitin.

Tervetuloa mukaan sekä uudet phuksit että vanhemmat tieteenharjoittajat!

Yksi vastaus artikkeliin ”Teekkarien LVI-kerho”

  1. Teekkarien LVI-kerho on ammattiainekerho LVI-tekniikkaa opiskeleville. Kerhon tapahtumissa tapaa muita alaa opiskelevia ja jo alalla työskenteleviä LVI-ammattilaisia. Lähes joka tapahtumassa toimivat yhteistyökumppaneinamme alan kattojärjestöt ja todelliset asiantuntijat. Näin ollen kerholaiset ovatkin jo monessa sukupolvessa luoneet hedelmällisiä suhteita alan työnantajiin jo opiskeluaikana.

    Tutustu kotisivuihimme ja tule mukaan toimintaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *