Teekkarien Autokerho ry

Harrastukset ja pelit

Teekkarien Autokerho ry eli TAK on Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) piirin yhdistys, joka toimii Espoon Otaniemessä.

Autokerhon talleilla huolletaan ja entisöidään jäsenistön autoja sekä toisinaan rakennellaan ja korjaillaan kaikenlaisia muitakin enemmän tai vähemmän teknisiä kapistuksia. Tallien varustukseen kuuluu kattava valikoima perustyökaluja. Alatallilta löytyy lisäksi mm. rengaskone ja pyörien tasapainotuslaite. Ylätallin monttupaikalta puolestaan löytyy öljynvaihtoa huomattavasti helpottava öljynkeräyslaite sekä vaihteistonosturi vaihteiston irroittamista vaativien huoltotöiden helpottamiseksi.

Autokerho myös vuokraa jäsenilleen kerhon liikkuvaa kalustoa, johon kuuluu pakettiauto, autotraileri ja pari peräkärryä (kuomuperäkärry ja kevytperäkärry) sekä tietenkin myös perinteikäs autosauna. Autosaunaa vuokrataan myös kerhon ulkopuolisille tahoille.

Kerhon perinteisiin kuuluu myös pari kertaa vuodessa yleensä Ahveniston moottoriradalla pidettävät ratapäivät. Muuta kerhon tavanomaista toimintaa on kokoontua saunomaan joko kerhon viikottaisella saunavuorolla tai sitten autosaunaan milloin missäkin.

Kerhon toiminnasta kiinnostuneet voivat katsoa lisätietoja kerhon kotisivuilta tai tulla käymään kerhon tallilla (talli sijaitsee Jämeräntaival 1:n Otarantaa lähimmällä nurkalla). Kerhon hallituksen tavoittaa alla olevasta sähköpostiosoitteesta (muista korvata @-merkki).

Teekkarien Autokerhon hallituksen postilista
tak-h (at) list.ayy.fi
Pakettiauto, autotraileri, kuomuperäkärry, kevytperäkärry, autosauna

2 vastausta artikkeliin ”Teekkarien Autokerho ry”

 1. Terve,

  Olisikohan mahdollista saada pakua lainaan lauantain (26.05) muuttoautoksi.. jos on, niin mitä maksaa / mistä voi hakea ym. ?

  t. Kim Salmi
  050-3907897

 2. Moi,

  Kokeilin varailla pakua myös itselleni huonoin tuloksin – tänä ja ensi viikonloppuna paku on menossa koko viikonlopun.

  Eli ei onnaa. Kerholla on vuokralla myös kuomukärry mikä oli ainakin viikko sitten vielä vapaana tälle viikonlopulle. Toki sekin on voinut mennä.

  Terveisin Teuvo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *