Polyteknikkojen Radiokerho ry

Harrastukset ja pelit

Polyteknikkojen Radiokerho on Aalto-yliopiston elektroniikkarakentelusta ja radioamatööritoiminnasta kiinnostuneiden opiskelijoiden yhdistys. Toimintaamme kuuluvat kurssit, saunaillat, excursiot ja kerhoillat. Kerhohuoneemme sijaitsevat Jämeräntaival 3A:ssa: ylimmässä kerroksessa on olohuonemainen radioasemamme OH2TI ja kellarissa hyvin varustettu elektroniikkapajamme. Pajalla voi toteuttaa projektit aina piirilevyn syövyttämisestä valmiiksi laitteeksi asti. Kerhon radioasemalta voit pitää yhteyksiä jopa ilman omaa radioamatöörilupaa. Avainkortilla kerhotiloihin pääsee milloin vain.

Kerhon jäsenyys ei vaadi aiempaa harrastuneisuutta tai esitietoja. Kerhon toimintaan voi tutustua kerhoilloissa torstaisin klo 19.00 alkaen tai irkissä #prk@ircnet.

Yksi vastaus artikkeliin ”Polyteknikkojen Radiokerho ry”

 1. Hei,
  olen vuoden -82 teekkari ja muistelen, että Radiokerhollakin oli elektroniikan asiantuntijoita…?!
  Mulla olis kaksikin kasettidekkiä vailla huoltoa enkä enää löydä hyvää huoltoa niille. Toisenkin kuntoon saaminen olisi mahtavaa!
  Laitteet ovat:
  – Akai GX-F71 (myös OUBS:ssa oli tällainen 80-luvulla!:))
  – Yamaha KX-800
  Ensimmäisessä ongelma on, ettei lähde heti soittamaan vaikka pyörittääkin kasettia. Outoa ääntä kuuluu samalla. Myöskin Dolbyt B ja C pätkivät. Laite on ollut pitkään ilman käyttöä.
  Toisessa ongelma on vain se, että se lopettaa soiton ja molemmat kelaukset noin sekunnissa. Vika on ihan tuore, viikon vanha. Tämä saattaisi olla helpompi saada kuntoon.
  Jos teiltä ei löydy asiantuntijaa, niin löytyisikö tietoa ammattimaisista korjaajista?

  Kiitos,
  Veli-Pekka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *