Polyteknikkojen Kalastusseura

Harrastukset ja pelit

AYY:n paras kalastusalayhdistys toimii leveällä sektorilla pyrkien harrastamaan kaikkia kalastuksen muotoja. Vankimmin ovat edustettuina perinteiset hauen ja taimenen heittokalastus, perhokalastus ja pilkkiminen eri muodoissaan. Olemme viime vuosina harrastelleet lisäksi myös hauen ja kuhan vetouistelua, jigistelyä, madepilkintää, spinflugaa, ongintaa, lohenpyyntiä jne. Suuria kaloja on saatu hirvittäviä määriä ja uusia kalastusmuotoja haetaan vanhojen rinnalle jatkuvasti. Suuri osa pyydystämistämme kaloista saa jatkaa eloaan valikoivan kalastuksen ansiosta.

POKAn toiminnan ytimen muodostavat kevään ja syksyn haukireissut, syksyinen legendaarinen meritaimenreissu sekä keväällä ja kesällä järjestettävät perhokalastusreissut. Lisäksi jäsenet tekevät usein pitkiä retkiä pohjoisen erämaihin. Muu toiminta koostuu mm. pikkujouluista (marras-joulukuussa), vuosikokouksesta (helmikuussa), vaalikokouksesta (marraskuussa), kaikille jäsenille avoimista hallituksen kokouksista sekä kalakisasta, vuosittaisesta 4-5 saunaillasta, erilaisista kursseista (perhokurssit, vaappukurssi yms), satunnaisista ekskursioista ja lukuisista pienistä kalastustapahtumista. Toimintaa tukemassa on Suomenojalla laiturissa oleva moottorivene Iines sekä pari Otaniemen rannasta löytyvää soutuvenettä, jotka ovat seuran jäsenten vapaassa käytössä.

Tervetuloa mukaan toimintaan! POKAn tapahtumissa voit viettää aikaasi kaltaistesi kalastushenkisten ihmisten kanssa, nauttien parhaista kalajutuista.

Kannattaa myös tutustua POKAn nettisivuihin osoitteessa http://polyteknikkojenkalastusseura.blogspot.fi/. POKA löytyy myös Facebookista: https://www.facebook.com/polyteknikkojenkalastusseura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *