Polijazz ry

Liikuntayhdistykset

Polijazz ry on tanssiyhdistys, jossa pääset tanssimaan iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Tarjoamme eri tanssilajeja streetistä nykytanssiin. Ohjelmistomme vaihtelee lukukausittain, joten tarkasta mitä meillä on sinulle juuri nyt. Polijazz järjestää eri tanssilajeista viikottaisia tanssitunteja ja muutaman viikon kestäviä tiiviskursseja Otaniemessä, joista sekä aloittelijat että tanssia pitkään harrastaneet löytävät mieleisensä.

Yhdistyksessämme toimii intensiivisesti treenaava esiintymisryhmä Koherenssi, joka keikkailee erilaisissa tapahtumissa. Polijazz tekee myös ekskursioita tanssitapahtumiin, yhteisiä illanviettoja ja esiintymisiä. Kaikki ohjaajamme ovat pitkään lajia harrastaneita, puoliammattilaisia tai ammattilaisia. Laadukkaat tuntimme ovat hyvin huokeita verrattuna kaupalliseen tarjontaan, joten kynnys tanssin harrastamiseen on matala.

Tietoja tunneistamme löydät sivuiltamme http://polijazz.ayy.fi. Liity myös facebook-ryhmäämme https://www.facebook.com/groups/6361325263/! Tervetuloa tanssimaan!

Polijazz hallitus
polijazzh@list.ayy.fi