Otaniemen RoolipeliClubi

Harrastukset ja pelit

Yhdistyksestä yleensä

ORC:n jäsenet, eli tuttavallisemmin örkit, ovat sekalainen joukko teekkareita ja muita laumaan eksyneitä, joita yhdistää rooli-, lauta-, kortti-, figu- ja näytelmäroolipelit lieveilmiöineen. Muita kiinnostuksen kohteitamme ovat pehmoasemiekkailu eli bofferointi, historialliset tanssit ja muu pienimuotoinen historianelävöittäminen. Kiinnostus vain yhdestä osa-alueesta ei ole mikään este ja oikeastaan on niin, että hyvin harva jaksaa harrastaa kaikkia edellä mainittuja.

Toiminta

Jatkuvinta toimintaa ORC:llä on kahdesti viikossa olevat peli-illat, jotka keskittyvät lauta- ja figupeleihin, mutta joissa toisinaan on roolipelejäkin pelailtu. Peli-iltoihin kannattaa vain pölähtää paikalle. Kirjastostamme löytyy yli 200 peliä, kun duplikaatteja ei lasketa, joten mielenkiintoista pelattavaa kyllä löytyy ja jos haluat tuoda oman pelin mukanasi, ovat örkit tunnetusti avoimia uusille lautapeleille. Tämän lisäksi meillä on saunailtoja (kuten peli-ilta, mutta myös sauna ja purtavaa omakustannehintaan) ja pelileirejä (kuten saunailta, mutta viikonlopun mittaisena ja omat eväät mukaan). Erikoisimmista tapahtumista, kuten excursioista, ilmoitetaan erikseen.

Muuta säännöllistä toimintaa ovat kerran vuodessa järjestettävät historialliset tanssiaiset ja joukkueen lähettäminen Suomen suurimpaan bofferimiekkailutapahtumaan Sotahuutoon.

Tapahtumat

Peli-illat pidetään tiistaisin ja perjantaisin Learning Hub, Otakaari 1, ja ne alkavat kello 17. Peli-iltojen ulkopuolisten tapahtumien ajankohdat löytyvät yhdistyksen omilta sivuilta.

Harmaahapsen neuvona: ehdotan raivamaan kalenterista vapaata ainakin Fuksisaunalle, Kuutamonulvojaisille sekä Linnan vastaanotolle syksyllä. Jos ei peli-iltaan aikasemmin ehdi, on Fuksisauna oiva tilaisuus tulla vilkaisemaan, että minkälaisia naamoja ORC:n kuuluu ja mitä me oikeastaan tehdään. Kuutamonulvojaiset ovat erityisesti teille, arvon fuksit, tarkoitettu tapahtuma, josta ei sitten enempää niille, jotka eivät sitä ole jo kokeneet. Siitä onkin luontevaa jatkaa samaan aikaan olevalle peli-leirille. Linnan Vastaanotto on taas kauden loppuun, 6. joulukuuta,  sijoittuva tapahtuma, joka koostuu saunaillasta Rantsulla, tanssiaisista Smökissä sekä tietenkin Linnan vastaanotosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *