Otaniemen Biljardiklubi

Harrastukset ja pelit

Otaniemen Biljardiklubi ry (Biklu) on vuonna 2005 perustettu ja vuonna 2011 rekisteröity yhdistys, joka tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden pelata biljardia halvalla Otaniemessä. Biklu on Suomen Biljardiliiton jäsenseura, joten liiton järjestämiin kisoihin on mahdollista osallistua Biklun edustajana.

Yhdistyksellä on käytössään yksi 12′ snooker- ja yksi 9′ pool-pöytä. Pool-pöytä vaihdettiin tammikuussa 2013 Buffalo Pro II -pöytään, joka on vuosimallia 2010. Pöytiin vaihdetaan verat säännöllisesti, mikä takaa hyvät peliolosuhteet niin hupi- kuin kilpapelaamiseenkin.

Päästäkseen pelaamaan yhdistyksen jäsenet maksavat jäsenmaksun (100e/vuosi) sekä avainpantin (30e). Tämän jälkeen ei tule muita kuluja, sillä itse pelaaminen on täysin ilmaista (kerhotilasta löytyy pallot sekä keppejä jäsenten vapaasti käytettäväksi). Pelaaminen Biklulla tulee erittäin edulliseksi, jos vuoden aikana tulee pelattua yhtään enempää. Nimittäin tyypillisesti vuosimaksun hinnalla pystyy pelaamaan noin 10 tuntia normaaleilla julkisilla biljardisaleilla. Jäsen saa tuoda kerhotilaan mukanaan pelikaverin, jonka ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen.

Mikäli jäsenyys kiinnostaa, niin ole yhteydessä yhdistyksen hallitukseen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen biklu-h@list.ayy.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *