Nippoli ry

Kansainvälisyys

Nippoli on yhdistys japanin kielen opiskelijoille ja muille Japanista tai Japanin kulttuurista kiinnostuneille. Järjestämme monenlaisia yhteistapahtumia Aalto-yliopistossa ja muualla pääkaupunkiseudun alueella opiskelevien japanilaisten vaihto-opiskelijoiden ja japania lukevien suomalaisten kanssa.

Suurimpia tapahtumiamme ovat 4-5 kertaa vuodessa järjestettävät saunaillat, jotka ovat vetäneet väkeä aina Tampereelta saakka. Tapahtumissamme tutustut helposti muihin Japanista kiinnostuneisiin opiskelijoihin sekä tietysti japanilaisiin vaihto-opiskelijoihin. Juhlissa tarjoilemme niin suomalaisille tutumpia ruokia kuin myös japanilaisia kulinaarisia herkkuja.

Yhdistyksemme yhtenä tarkoituksena on tutustuttaa suomalaisia japanilaisiin ja päinvastoin. Vielä on kuitenkin paljon tapahtumia keksimättä, joita voi tehdä japanin kielen ja ihmisiin tutustumisen varjolla. Tervetuloa pitämään hauskaa hyvässä seurassa ja luomaan kansainvälisiä ystävyyssuhteita, jotka kestävät parhaimmillaan läpi elämän. Irasshaimase!

Tiedotamme tapahtumistamme sivuillamme, sähköpostilistallamme ja Facebookissa, joten käythän tykkäämässä sivusta Nippoli!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *