MAIK

Ainejärjestöt

MAIK on yhdistys, joka kokoaa yhteen Maanmittari-, Arkkitehti- ja Rakennusinsinöörikillan jäsenet. Alojen opiskelijat tulevat olemaan työelämässä tiiviissä yhteistyössä, joten kontakteja kannattaa luoda jo opiskeluaikoina. Siispä on perustettu maanmittari-, arkkitehti- ja rakennusinsinöörikillan yhteinen ammattiainejärjestö.

Toimintamme koostuu vuoden aikana järjestämistä hyvin perinteisistä tapahtumista, joihin kaikkien kolmen killan jäsenet ovat tervetulleita. MAIKin tavoitteena on luoda jäsenilleen mahdollisuudet verkostoitua eri alojen opiskelijoiden kanssa. Järjestämme kolme vuosittaista tapahtumaa, jotka ovat kaikki ilmapiiriltään rentoja, ja joissa saa ja kuuluu pitää hauskaa!

Vuosi 2018 on meille hyvin erityinen, sillä MAIK juhlistaa tänä vuonna 50 vuotista taivaltaan! Juhlavuosi huipentuu syksyllä järjestettäviin MAIK-vuosijuhliin. Mukaan kaikkiin MAIK-tapahtumiin pääset liittymällä jäseneksi. MAIK:in jäseneksi liittyminen on täysin ilmaista, ja voit tehdä sen MAIKin kotisivuilla osoitteessa maik.ayy.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *