LRK – Laivanrakentajain kerho

Ainejärjestöt

Laivanrakentajain kerho on perustettu vuonna 1947. Tällä hetkellä LRK:lla on yli 50 aktiivista opiskelijajäsentä. Laivanrakentajain kerhon toiminnasta vastaa tyypillisesti noin kymmenen hengen hallitus. Tärkeimpänä tavoitteena Laivanrakentajain kerholla on huolehtia opiskelijoiden kontakteista työelämään ja yliopistoon.

Laivanrakentajain kerho on osa NTHS (Nordens Tekniska Högskolors Skeppsbyggare)  yhdistystä. Siihen kuuluu lisäksi neljä muuta pohjoismaista vastaavaa ammattiainekerhoa. Joka kevät jokin viidestä kerhosta järjestää viikon kestävän kongressin maassaan.

LRK järjestää monenlaista toimintaa jäsenilleen ympäri vuoden. Erityisesti LRK on tunnettu ekskursioiden runsaasta määrästä. Enimmäkseen ekskursioita tehdään Suomessa, mutta myös muutaman vuoden välein tehdään pitempi ekskursio ulkomaille. Laivanrakentajainkerholla on myös saunailtoja, omaa urheilutoimintaa ja paljon muuta toimintaa.

Yleisesti Laivanrakentajainkerhon tavaramerkkejä ovat hyvä yhteishenki, aktiiviset jäsenet ja hyvin järjestetyt tapahtumat. LRK:lla on paljon yhteyshenkilöitä lähes kaikissa Suomessa sijaitsevissa alan yrityksissä. Eli perinteen mukaan jo valmistuneet laivanrakentajat ovat erittäin kiinnostuneita LRK:n toiminnasta ja ovat kantava voima hyvissä kontakteissa työelämään.

Laivanrakentajainkerho toivottaa kaikki uudet jäsenet lämpimästi tervetulleeksi!

Hallituslista
lrk@list.ayy.fi
Allas