KY Finance

Ainejärjestöt

Mikä on KY Finance:

Perinteisesti, KY Finance on ollut kerho rahoituksen lukijoille Aalto Yliopiston  Kauppakorkeakoulussa. Kuitenkin vuodesta 2012 eteenpäin päätimme avata kerhomme koskemaan kaikkia rahoituksesta kiinnostuneita opiskelijoita koko Aalto Yliopistossa ja toivotammekin lämpimästi tervetulleeksi kaikki rahoituksesta kiinnostuneet mukaan tapahtumiimme ja kokemaan KY Financen ”hengen”.

Rahoitusta on opetettu pääaineena Aalto Yliopiston Kauppakorkeakoulussa jo 1990 vuodesta lähtien ja KY Finance perustettiin heti seuraavana vuonna. Alusta asti KY Finance on onnistunut tarjoamaan korkealaatuisia yritysekskursioita niin Suomessa kuin maamme rajojemme ulkopuolella. Lisäksi, KY Finance on onnistunut ja omistautunut jo alusta lähtien muodostamaan läheisiä kumppanuussuhteita tärkeimpien ja arvostetuimpien alan yhtiöiden kanssa, josta jäsenemme ovat päässeet nauttimaan jo vuosikymmenten ajan. Tämä on myös hyvin nähtävissä korkealaatuisessamme sähköpostilistassa, jossa työpaikkailmoitusseulan läpäisevät vain korkealaatuiset työpaikkailmoitukset.

Kerhomme on yksi isoimmista ja aktiivisimmasta ainejärjestöistä Aalto Yliopiston Kauppakorkeakoulun alla. Kerhomme idea on yhdistää rahoituksesta kiinnostuneet opiskelijat ja tarjota heille erilaisia aktiviteetteja ekskursioiden, tapahtumien ja bileiden merkeissä tietenkään unohtamatta yritysmaailman kontakteja ja korkealaatuisia työpaikkailmoituksia.

Jos haluat olla osa KY Financea ja osallistujia niin tapahtumiin kuin vastaanottaa korkealaatuisia työpaikkailmoituksia niin liity FB-ryhmäämme (KY Finance), tutustu nettisivuumme finance.kyfinance.fi ja liity sähköpostilistallemme lähettämällä viestiä osoitteeseen finance@kyweb.fi.

Tietoa rahoituksen opiskelusta:

Joka vuosi valitaan 60 uutta rahoituksen pääaineopiskelijaa ensimmäisen vuoden suoritusten ja oman halukkuuden perusteella. Lisätietoa rahoituksen ohjelmasta, Rahoituksen laitoksesta ja opetuksesta löytyy osoitteesta http://finance.aalto.fi.