Koneinsinöörikilta ry

Erityisaseman yhdistykset

 Koneinsinöörikilta ry (KIK) on Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulussa kone- ja rakennustekniikkaa (KJR), sekä vuoteen 2012 asti aloittaneiden energiatekniikkaa opiskelevien tekniikan ylioppilaiden ainejärjestö. Kilta on perustettu vuonna 1915, ja se on yksi Otaniemen suurimmista killoista noin 1000 jäsenellään. KIK huolehtii uusista alan opiskelijoista, suorittaa edunvalvontaa ja järjestää sekä jäsenilleen, että kaikille avointa vapaa-ajantoimintaa.

Killan toimintaan kuuluu mm. juhlia, kulttuuria ja liikuntaa sekä tutustumista alan teollisuuteen. Kaikille avoimista, merkittävimmistä tapahtumista mainittakoon killan syysnaamiaiset. Killan vuosijuhla Cuba Night vietetään maaliskuussa.

 

Cuba Night 100
Ulkomaan Excursio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koneinsinöörikilta tarjoaa jäsenilleen runsaasti palveluita, joilla pyritään helpottamaan niin jäsenten vapaa-ajan elämää kuin opintojakin. Esimerkkeinä palveluista mainittakoon kiltahuone, pakettiauto, hitsauskone ja työpaikkailmoitukset.

Suuren ja tekevän Koneinsinöörikillan havaitsee taatusti aika-ajoin mediassakin: milloin Konepajajaoksen rakentaman mäenlaskuvälineen myötä, milloin Telatraktorijaoksen kunnostaman kauniin vaaleanpunaisen telatraktorin ansiosta.

 

Tela-Veera
Mäenlaskuväline 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ylinäyttävien haalarien lisäksi koneinsinöörikiltalaiset voi havaita YY, KAA, KO, NE! -huudon raikuessa milloin missäkin päin Suomea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *