Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajat KYL

Musiikki- ja kulttuurijärjestöt

Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajat – KYL

Miesten kadehtima ja naisten ihailema. Ja miksei toisinpäinkin. Veljellistä toilailua, arveluttavaa huumoria, pitkäksi venyneitä saunailtoja, ajoittaista korkin päälle astumista ja yleisön hurmaamista ‒ KYL on jo vuodesta 1949 lähtien muuttanut nuorten miesten käsitystä siitä, mitä mieskuorolaulu pitää sisällään.

KYL:ssa pääset tuottamaan äänihuulillasi musiikkia Sibeliuksesta Stigiin ja esiintymään mielenkiintoisissa paikoissa Musiikkitalosta Apolloon. Matkailu on olennainen osa toimintaamme ja suuntaamme lähes joka vuosi ulkomaan kiertueille. Esimerkiksi vuonna 2019 suuntaamme Irlantiin, Corkiin, kilpailemaan kansainväliseen kuorokilpailuun. Mikä parasta, voit itse päästä vaikuttamaan mihin matkaamme seuraavaksi.

KYL onkin yksi maamme arvostetuimpia mieskuoroja, joka on voittanut kansainvälisiä kilpailuja ja julkaissut kriitikoiden arvostamia levyjä. Tavoitteemme ovat korkealla. Uusissa hakijoissa meitä kiinnostaa enemmän hyvä asenne kuin pitkä musiikkitausta. Meiltä saat lauluopetusta, arvostusta klassiseen ja ei-niin-klassiseen musiikkiin, matkoja maailman lavoille, mutta tärkeimpänä saat elinikäisiä kuoroveljiä.

KYL ‒ tule mukaan, jos kivestä löytyy.

Lisätietoa osoitteessa: www.kyl.fi ja facebook.com/kylchoir

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *