Jury ry

Ainejärjestöt

Jury on vuonna 2003 perustettu yritysjuridiikan ainejärjestö, jonka toimintaan ovat tervetulleita kaikki Aalto Yliopiston opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita yritysjuridiikan moninaisista vivahteista. Ainejärjestön tavoitteena on parantaa yritysjuridiikkaa lukevien opiskelijoiden opintomahdollisuuksia, yhteyksiä työelämään ja yleistä tietämystä yritysjuridiikkaan liittyvistä asioista. Lisäksi tarkoituksena on yhdistää yritysjuridiikan opiskelijoita ja pitää yhteyttä muihin ainejärjestöihin sekä vanhoihin jäseniin.

Tapahtumia järjestetään vuoden aikana excursioista rentoihin illanistujaisiin. Oletko kuullut hauskoja tarinoita JuryJurreista? Ne ja muut legendaariset illanvietot, kuten yhdistetyt Pikkujoulut & Hallitusvalinta, järjestetään syksyllä eikä niitä kannata jättää välistä!

Pääyhteistyökumppanimme EY:n ja muiden yhteistyökumppaniemme kanssa järjestämme lukuvuoden aikana lukuisia tapahtumia, kuten excursioita, urailtoja, afterworkeja, mursuinfoja ja monia muita!

Lisää tietoa Jurysta ja tapahtumista löydät Facebook-sivultamme: https://www.facebook.com/Juryainejarjesto/. Kysymyksiä ja ajatuksia voit lähettää myös sähköpostitse: jury@kyweb.fi.

Heräsikö kiinnostuksesi jo nyt? Liity Juryn jäseneksi jo tänään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *