Informaatioverkostojen kilta Athene ry

Erityisaseman yhdistykset

Athene on informaatioverkostojen opiskelijoiden kilta. Kokoamme yhteen suuren joukon innokkaita infolaisia sekä muita infohenkisiä. Tiivis, kiltahuoneemme Olkkarin ympärillä pyörivä yhteisö puuhaa ja temmeltää aktiivisesti sekä spontaanisti että järjestäytyneemmin.

Informaatioverkostojen ammattiainekerho Athene perustettiin Tietokillan suojissa jo heti koulutusohjelmamme ensimmäisenä vuotena 1999. Kiltahanke polkaistiin käyntiin ja lopulta monen mutkan jälkeen se tuotti tulosta. Teknillisen korkeakoulun ylioppilaskunnan edustajisto hyväksyi kiltautumisemme kokouksessaan 13.2.2003 ja ylioppilaskunnan kiltarekisteriin lisättiin ”Informaatioverkostojen kilta Athene ry”. Kiltastatus toi meille merkittäviä uudistuksia kuten paikan TKY:n toimikunnissa ja tasavertaiset suhteet muihin kiltoihin. Lisäksi kiltastatus on antanut meille mahdollisuuden kattavampaan edunvalvontaan erilaisissa neuvostoissa ja toimikunnissa Aalto-yliopistossa.

Meillä Athenessa on ihmisiä joka lähtöön ja siksi jokainen vuosi on tähän mennessä ollut ainutlaatuisen legendaarinen. Mitään jäykkää byrokratiaa tai velvoittavia perinteitä ei oikeastaan ole ja se antaa varsin vapaat kädet muokata kiltaa haluamamme näköiseksi. Toimintaa onkin laidasta laitaan ja melkein kuka tahansa löytää killan tarjonnasta jotain kiinnostavaa. Jos omaa juttua ei löydy, sen voi aina luoda itse!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *