GRRR ry – Visuaalisen viestinnän muotoilun opiskelijoiden ainejärjestö

Ainejärjestöt

GRRR, viralliselta nimeltään Graafisen ainejärjestö ry, on Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun visuaalisen viestinnän muotoilun (Visual Communication Design, VCD) koulutusohjelman ainejärjestö, joka on perustettu syksyllä 2006.

GRRR toimii lähinnä viihde-elementtinä järjestäen pieniä matalan kynnyksen tapahtumia, kuten työpajoja ja Drink & Draw -iltoja. GRRR myös kannustaa VCD:n ensimmäisen vuoden opiskelijoita kutsumaan koolle perinteiset Tiistai-bisset joka kuun ensimmäisenä tiistaina, kuukausittain vaihtuvassa baarissa.

Lisäksi yhdistys saattaa jäsentensä töitä näyttelyihin yhteistyössä Punavuoren Sushibar+Winen kanssa. Vuosittain pidetään myös ensimmäisen vuoden opiskelijoiden toteuttamat pikkujoulut sekä toisen opiskeluvuotensa päättävien järjestämät kevätjuhlat.

Puheenjohtaja: Aino Salonen
Varapuheenjohtaja: Kiira Keski-Hakuni

Aino Salonen, puheenjohtaja
aino piste salonen ät aalto jne
GRRRn jäsenistö koostuu taidokkaista opiskelijoista, jotka tekevät mielellään myös graafiseen suunnitteluun liittyviä työkeikkoja. Selvennä siis työpaikkailmoitukseesi, 1) mitä pitää saada tehdyksi, 2) milloin, 3) millä taidoilla ja työkaluilla ja 4) mihin hintaan (myös ilmaiskeikat ovat tervetulleita, kunhan tästä ilmoitetaan selkeästi), ja lähetä se osoitteeseen grrr piste contact ät geemail piste com, niin GRRR levittää sanaa jäsenilleen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *