Automaatio- ja systeemitekniikan kilta ry

Erityisaseman yhdistykset

Automaatio- ja systeemitekniikan killan tarkoituksena on yhdistää Automaatio- ja informaatioteknologian sekä Automaatio- ja systeemitekniikan koulutusohjelmien opiskelijoita, ajaa heidän etujaan korkeakoulussa sekä innostaa heitä seuraamaan ammatillisia ja yleisiä yhteiskunnallisia kysymyksiä.

Automaatio- ja systeemitekniikan killan jäsenistä valtaosa opiskelee joko automaatio- ja systeemitekniikan koulutusohjelmassa tai informaatioteknologian koulutusohjelmassa. AS:llä on kuitenkin paljon myös muita pääaineita opiskelevia jäseniä, jotka viihtyvät killan vapaa-ajan tapahtumissa. Killan perinteisiä tapahtumia ovat mm. Konttauskauden avajaiset keväällä, puolivuotissillis Eskalaatio toukokuussa, phuksien järjestämä Liukuhihna vuosijuhlaviikon tiistaina sekä vuosijuhla Stimulaatio marraskuun lopulla. Lisäksi killassa on toimintaa ympäri vuoden, oli kyseessä sitten säätäminen, Kimblen pelaaminen tai saunominen.

Killallamme on TUAS-talolla mitä mainioin kiltahuone ASki, joka palvelee luentotaukopaikkana, hengailupaikkana, ryhmätyöpaikkana, pelipaikkana, karkinmussutus- ja kahvipaikkana ja joskus jopa sitsipaikkana.

Lisätietoa killasta löydät osoitteesta as.fi.

AS juhlii 2018 20 vuotista taivaltaan juhlavuoden merkeissä. Luvassa on isoja tapahtumia, joten kannattaa pitää korvat auki! Lisätietoa killan sivuilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *